ОБЩИНСКИЯТ СЪВЕТ ПОДКРЕПИ ПРЕДЛОЖЕНИЕТО НА КМЕТА ЗА ИЗГРАЖДАНЕ НА НОВ ДОМ ЗА ВЪЗРАСТНИ ХОРА В МИНЕРАЛНИТЕ БАНИ

Март 26, 2024 Бургас
Общинските съветници подкрепиха предложението на кмета Димитър Николов за изграждането на нова и модерна сграда на Дома за стари хора „Цвета и Анка Върбанови“ в Минералните бани, която да отговаря на всички най-съвременни условия за независим и спокоен живот на възрастните.

СЛЕД ПАРКОВАТА ЧАСТ И ОТКРИТИТЕ ИГРИЩА, ОБЩИНАТА ЩЕ ИЗГРАЖДА И НОВА СПОРТНА ЗАЛА В „МЕДЕН РУДНИК“

Март 26, 2024 Бургас
През последните 2 години Община Бургас поетапно изпълни първи и втори етап на обещания на жителите на „Меден рудник“ проект за благоустрояване на територията, където преди имаше блато.

Зам.-министър Стратев участва в дискусия на земеделските министри на ЕС за настоящата кризисна ситуация в селскостопанския сектор

Март 26, 2024 България
Заместник-министърът на земеделието и храните доц. Деян Стратев участва в дискусия на земеделските министри на Европейския съюз за настоящата кризисна ситуация в селскостопанския сектор. Тя се проведе в рамките на заседанието на Съвета на ЕС по земеделие и рибарство в Брюксел, Белгия.

КЗК санкционира „Водоснабдяване и канализация – Варна“ ООД за злоупотреба с монополно положение

Март 26, 2024 България
С Решение № 307/21.03.2024 г., Комисията за защита на конкуренцията наложи имуществена санкция в размер на 336 146 лв. за извършено от „Водоснабдяване и канализация – Варна“ ООД (ВиК-Варна) нарушение по чл. 21, т. 1 от ЗЗК.

ОКРЪЖНА ПРОКУРАТУРА-БУРГАС РЪКОВОДИ РАЗСЛЕДВАНЕТО ПО ДОСЪДЕБНО ПРОИЗВОДСТВО ЗА ДЪРЖАНЕ С ЦЕЛ РАЗПРОСТРАНЕНИЕ НА 170 КИЛОГРАМА КОКАИН

Март 26, 2024 България
Окръжна прокуратура-Бургас ръководи разследването по досъдебно производство за държане с цел разпространение на 170 килограма кокаин.

Вицепрезидентът Йотова участва в честването поклонение в София за Деня на Тракия

Март 26, 2024 България
„Денят на Тракия е самочувствието ни на българи, славата на Българската армия и на България.

Двама души са спасени от водата досега, каза шефът на пожарната в Балтимор Джеймс Уолъс

Март 26, 2024 Светът
Спасителните екипи в Балтимор издирват седем души, след като голям мост в пристанището на града беше ударен от контейнеровоз рано във вторник, съобщиха официални лица.

Китай се опитва да свърже Югоизточна Азия с високоскоростна железница

Март 26, 2024 Светът
Представете си, че се качвате на влак в югозападен Китай, изминавате около 2000 мили и пристигате в Сингапур – за по-малко от 30 часа по-късно.

Стартира информационният сайт за въвеждане на еврото в България

Март 26, 2024 България
Министерството на финансите и Българската народна банка стартираха информационен сайт, посветен на въвеждането на еврото в България.

19 УЧЕНИЦИ С НАГРАДИ В КОНКУРС ЗА ИСТОРИИ ОТ БАЛКАНСКИТЕ ВОЙНИ

Март 26, 2024 България
19 ученически проекта и техни учители бяха отличени като най-добри сред участниците в конкурса „Наследник съм на …“, който е част от националните чествания на 110-годишнината от Балканските войни (1912-1913).

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!