« април 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Служители напускат Google, защото им плаща много

Може ли да напуснеш работата си, защото работодателят ти предлага твърде много пари? Оказва се, че е напълно възможно. Точно това се случва в дъщерната компания Waymo на Google, която разработва автономните автомобили, съобщава онлайн изданието BusinessInsider. Оказва се, че някои от топ служителите на Waymo правят точно това. В опита си да ги задържи да не напускат, Google им е предложила щедри бонуси при най-различни условия. Един от бонусите е голяма сума в съответствие с пазарната оценка на компанията. Колкото по-висока е оценката, толкова по-голям бонус. Изглежда като идеална причина да останеш възможно най-дълго. За някои от служителите обаче, дори и в момента, тези бонуси са твърде щедри и се оказват предложение, на което не могат да откажат. Заради тази бонус схема Google вече е загубила някои от най-добрите си експерти, които са напуснали само, за да вземат бонусите. Някои от тях след това дори са създали свои компании за автономни автомобили. Според агенция Bloomberg много пари не са единствената причина за напускането на повечето служители, но имат доста решаваща роля. За сега няма информация колко пари са въпросните бонуси, а и Waymo отказва коментар по темата. Служителите също не коментират очевидно твърде голямата щедрост на работодателя си. https://vesti.bg

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

ПРЕДСТАВИХА КОНЦЕПЦИЯТА ЗА ИЗГРАЖДАНЕ НА НОВ МЕЖДУНАРОДЕН АКАДЕМИЧЕН ЦЕНТЪР В БУРГАС

  • 16 Апр 2024
  • 148
Изграждане на международен академичен център предвижда концепцията за интегрирани териториални инвестиции „История, съвременност и бъдеще в хармония.

Близо 500 000 души обявиха доходите си пред НАП

  • 16 Апр 2024
  • 145
Близо 500 000 души са декларирали доходите си пред НАП две седмици преди изтичане на крайния срок – 30 април.

Собствениците на незаконно поставени каравани започнаха да ги премахват от държавните имоти, останалите ги грозят солидни глоби

  • 16 Апр 2024
  • 145
Междуведомствената комисия, организирана по инициатива на областния управител на област Бургас Пламен Янев, продължава с щателните проверки за незаконно поставени каравани, палатки и кемпери върху територията на морски плажове, гори, земеделски имоти, защитени територии и местности в област Бургас – всички имоти държавна собственост.

Журналистите в Гърция стачкуват заради липсата на колективни трудови договори

  • 16 Апр 2024
  • 135
Гръцките журналисти провеждат 24-часова стачка във вторник в знак на протест срещу отказа на работодателите да подпишат колективни трудови договори в частните медии, ниските заплати и заплахата за плурализма, съобщиха техните синдикати.

Олимпийският факел на Париж 2024 г. е запален в древна Олимпия

  • 16 Апр 2024
  • 161
Факелът за Олимпийските игри в Париж през 2024 г. беше запален в древна Олимпия на традиционна церемония във вторник, отбелязвайки последния участък от седемгодишната подготовка за началото на игрите на 26 юли.