Три от три за ватерполистите на „Черноморец”

Регионалното първенство по водна топка за момчета до 11 години завърши с категорични победи за отбора на „Черноморец”. На басейна в комплекс „Меден рудник” освен „акулите”, двубои играха и другите два бургаски клуба - домакинът на надпреварата КВС „Бургас” и „Нептун”. В два последователни мача малките „акули” се справиха без проблем в срещите срещу своите съграждани. В първия „Черноморец” надви КВС „Бургас” със 17:1, а във втория се наложи над „Нептун” с 9:2. Извън регионалното първенство и непосредствено след втория мач възпитаниците на треньора Светозар Владков изиграха и контрола с „КПС Варна”. Първоначално родители и зрители бяха доста скептични относно това доколко отборът ще успее да представи реалните си възможности и сили. Причината - известната доза умора, която малките ватерполисти натрупаха след 50 минути игра в басейна. Противно на очакваното, обаче, те взеха инициативата и още в началото на срещата подсказаха, че ще спечелят и този мач. И го направиха, записаха успех с 9:2. Продължителността на мачовете при U11 е две полувремена по 12 минути. Снимка: Венелина СТОЯНОВА

Видео

Коментари

Добавете коментар

Име (задължително)

Най-четени

Триумф на „Нефтохимик”! Волейболистите спечелиха трета поредна титла

  • 23 Апр 2019
  • 68
„Нефтохимик” защити шампионския си статут и спечели Суперлигата на България, триумфирайки с трета поредна, общо четвърта, титла в родното първенство.

КЕВР успокои: Парното няма да поскъпне двойно

  • 23 Апр 2019
  • 79
Председателят на енергийния регулатор Иван Иванов заяви, че от юли топлоенергията няма да поскъпне двойно, както поискаха някои от топлофикациите. Преди дни почти всички топлофикации поискаха поскъпване на парното между 3 и 108 процента.

Кметът Николов поиска зелена светлина за изграждане на нова пътна връзка на „Меден рудник“

  • 23 Апр 2019
  • 75
Кметът Димитър Николов внесе докладна записка, която да се разгледа при следващото заседание на местния парламент другата седмица. Тя е за изготвяне на подробен устройствен план, одобряване на задание и осигуряване на средства за изготвяне на прединвестиционни проучвания за изграждане на нова пътна връзка на "Меден рудник" с останалия свят.

Събери 18 печата в книжката „Опознай Бургас“ и спечели награда

  • 23 Апр 2019
  • 313
Новата общинска инициатива "Опознай Бургас" има за цел да направи още по-разпознаваеми местните обекти с туристически потенциал и да повиши тяхната посещаемост. Тя е едно забавно предизвикателство не само към гостите, но и към жителите на града.

Велики Вторник е

  • 23 Апр 2019
  • 99
Велики вторник е отреден за смирение. На този ден Исус прекарал в нравствени напътствия, след като на Велики понеделник Христос, влизайки в Йерусалимския храм, се разгневил на събралата се тълпа. Храмът за молитви бил превърнат в тържище и в гнева си Божият син прекатурил масите на търговците.