Над 4 хиляди лева събраха полицаи в благотворителния турнир по футбол

Деветото издание на благотворителния турнир по футбол за полицейски отбори излъчи тазгодишния победител. Първото място и престижната купа вдигна отборът на Областна дирекция на МВР - Враца. На финала гостите бяха много убедителни и се наложиха с 6:1 срещу тима на ГПУ Летище – Бургас. На трето място се класираха служителите на Бургаската пожарна, а четвърти остана тимът на ОД на МВР - Видин. Купите и наградите връчиха кметът на Бургас Димитър Николов, зам.-кметът Лорис Мануелян, Веселина Деведжиева, Костадин Марков, комисар Неделчо Рачев – Началник отдел „Охранителна полиция”, комисар Васил Василев – Директор Пожарна безопасност и защита на населението, и футболната легенда Радостин Кишишев. В традиционната надпревара се включиха 19 отбора, между които имаше и два от Сърбия – от Пирот и Крушевац. Над 4 хиляди лева е събраната сума, която ще бъде дарена на децата на загинали служители от системата на МВР. Организатор на благотворителния футболен турнир на малки врати е СФК „Свети Никола”, с основна заслуга на Павлин Ковачев, който преди девет години постави основите на тази благородна инициатива. Съорганизатори са - община Бургас и ОП Спортни имоти, с помощта на Областния съвет на БФС - Бургас и съдийската комисия. Турнирът се проведе от 11-и до 13-и май на терените на Спортен комплекс „Славейков”. Участваха: РУ Созопол, СПС Бургас, ГПУ Летище Бургас, ГПУ Малко Търново, Първо РУ Бургас, Второ РУ Бургас, Четвърто РУ Бургас, Пето РУ Бургас, РДПБЗН Бургас, НСПС „Огнеборец” - Бургас, МВР Видин, МВР Враца, МВР Крушевац Сърбия, МВР Пирот Сърбия, ЗЖУ - Бургас, БОП и КП Бургас, МВР Карнобат, РУ Средец и ГПУ Пристанище Бургас.

Видео

Коментари

Добавете коментар

Име (задължително)

Най-четени

Общината извършва сериозен ремонт в помощното училище

  • 23 Юли 2019
  • 127
Тази година Община Бургас прави рекордна инвестиция в нови образователни програми и ремонт на образователна инфраструктура, цели 40 % от общия й бюджет. Част от средствата са насочени към едно малко, но важно училище.

Стогодишната футболна история на „Черноморец“ ще оживее в изложба

  • 23 Юли 2019
  • 131
Изложба в центъра на града ще покаже едни от най-паметните моменти от стогодишната история на футболния „Черноморец“ Бургас. Изложбата, която ще бъде разположена до сградата на Община Бургас, ще покаже различни периоди от развитието на клуба.

Свинско с африканска чума не се продава

  • 23 Юли 2019
  • 115
Няма месо с африканска чума в търговската мрежа, увери началникът на отдел "Здравеопазване на животните" към Българската агенция по безопасност на храните /БАБХ/ д-р Александра Митева.

Иван Гешев за атаката на НАП: Фирмата, в която работи Кристиян, се занимава с киберрекет

  • 23 Юли 2019
  • 134
Отначало за атаката срещу НАП разследването започна срещу лицето, което знаете - Кристиян. В момента за нас е ясно, че този обвиняем е просто оръдие. Разследването и основната версия, по която се работи е, че фирмата, в която той работи, се занимава с киберрекет.

"Електромагнитна атака" срина ел. захранването на Венецуела

  • 23 Юли 2019
  • 129
Социалистическото правителство на Венецуела заяви, че огромният срив в електрозахранването се дължи на "електромагнитна атака" срещу националната водноелектрическа система, предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА.