„Вълшебства по Коледа“ гостува в Бургас на 23 декември

Прочутият не само в България, а и по целия свят илюзионист Астор, заедно с някои от най-добрите ни джаз музиканти, под диригентството на композитора Ангел Заберски - младши, ще зарадват бургаската публика с коледен музикално-илюзионен спектакъл през декември. "Вълшебства по Коледа" е представление за малки и големи, създадено с много приказно настроение и празнична емоция. На фона на коледните джаз пиеси в изпълнение на Ангел Заберски Бенд, Астор ще поднесе изненадващи илюзионни номера и фокуси. За децата- участници в магичната програма, ще има, разбира се, подаръци, както подобава на една истинска Коледа. На 23 декември спектакълът ще бъде представен на сцената на Държавна опера Бургас. В музикалния състав участват Ангел Заберски - пиано, Михаил Йосифов - тромпет, Стоян Янкулов - Стунджи - барабани, Велислав Стоянов - тромбон, Борис Таслев - контрабас, испанският саксофонист Арнау Гарофе и Димитър Льолев - саксофон. Фокусите на Астор ще бъдат за всички възрасти, а музиката от познати коледни песни. Билети могат да се купят на касата в бургаската Опера.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Руска компания започва производство на Citroen в бившата фабрика Stellantis

  • 28 Мар 2024
  • 111
Руската компания Automotive Technologies в сряда съобщи, че е започнала да сглобява моделите на Citroen C5 Aircross на партиди в завод южно от Москва, бивш собственост на Stellantis, като автомобилите са настроени ще се продават в представителствата от май.

Агресията става основно престъпление срещу мира в НК

  • 28 Мар 2024
  • 99
Престъплението „агресия“ във всички негови форми става основно „престъпление срещу мира“ в Наказателния кодекс (НК). Като отговорност за агресия ще се търси от военните или политически водачи на държавата, а не от преките участници в конфликтите.

Министър Вътев: Има сериозен потенциал за засилване на сътрудничеството с Молдова в областта на търговията със селскостопански продукти

  • 28 Мар 2024
  • 96
Има огромен потенциал за засилване на сътрудничеството с Молдова в областта на търговията със селскостопански продукти.

Полицията в тайландска провинция вече ще преследва маймуни, които създават проблеми

  • 28 Мар 2024
  • 106
Маймуните в тайландската провинция Лопбури са една крачка по-близо до това да приличат повече на хората: вече те също ще трябва да отговарят пред полицията, предаде ДПА.

ВИК РЕМОНТ ЗАТВАРЯ КРЪСТОВИЩЕ ПО УЛ. „ИНДУСТРИАЛНА“

  • 28 Мар 2024
  • 61
Във връзка с изграждане на промишлен водопровод на ул. „Индустриална“.