« юли 2019 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Българският Окуджава ще пее на рождения си ден в Карнобат

Концерт, посветен на 20 години от кончината на великия руски бард, Милен Тотев ще изнесе в Поморие, ще пее и в Бургас Бардът от Ловеч Милен Тотев, който е известен като българският Окуджава, ще празнува своя рожден ден в Карнобат. На 9 август от 17 часа той ще има концерт в Камерната зала на НЧ"Д.Полянов-1862", организиран от СНЦ"Нов живот" (организация на диабетно болните в града). Входът е свободен. В блиц интервю за в. „Компас“ той сподели, че е приел с удоволствие поканата да пее за своите приятели от Карнобат, както и за ценителите на поезията от Поморие. Акустичният концерт на Милен Тотев в морския град е на 12 август от 22 часа. Той е посветен на 20-годишнината от кончината на Булат Окуджава и е в рамките на националната среща "Поезия в Поморие", която ще събере за пети пореден път от 11 до 13 август най-добрите съвременни автори. Те ще рецитират свои стихове на сцената пред ПГ по туризъм "Ал. Константинов". Там ще бъдат представени новите книги на Румяна Пелова - "Светлина в раните" и на Георги Дичев - "В името на България – виновен!", съобщиха организаторите. Събитието е под егидата на "Движение за реална демокрация "Идея за България" с любезното съдействие на ЕООД "Аквариус" – Поморие. На 12 август Милен Тотев ще пее песни на Окуджава и в Бургас по време на концерта "Бардовете по света“ от Летните празници на изпятата поезия „Солени ветрове“. Милен Тотев: Болните от диабет заслужават да бъдат подкрепяни емоционално и морално -Участвал сте в няколко концерта, организирани от СНЦ "Нов живот". Диабетно болните в областта те приемат като свой приятел, но все пак трудно ли ти беше да приемеш поканата да празнуваш с тях рождения си ден? -Не. Приех с удоволствие да изнеса концерт за болните от диабет в град Карнобат. Тези хора навсякъде заслужават да бъдат подкрепяни емоционално и морално, което мога да направя -С какви песни ще черпиш публиката? -Помолих отново сценариста на моите концерти - Калина Вергиева - да подготви подходящ сценарий: ще имам програма с китара от песни на знаменития бард Булат Окуджава, а после подбрани популярни български и руски песни. -Желая ви успех! -Благодаря ви! Аз ще направя каквото трябва от душа и сърце.

Видео

Коментари

Добавете коментар

Име (задължително)

Най-четени

Българите с най-висока смъртност в ЕС

  • 16 Юли 2019
  • 5
С 1602 смъртни случая на 100 000 души България се нарежда на първо място по смъртност в ЕС през 2016 г.

Честваме 182 години от рождението на Васил Левски в четвъртък

  • 16 Юли 2019
  • 39
Бургас ще отбележи 182-та годишнина от рождението на най-великия син на България - Васил Левски на 18 юли, четвъртък.

Младен Маринов: Има проникване в сървър на НАП, имейлът е руски

  • 16 Юли 2019
  • 61
Тази сутрин се чух с Явор Колев, наистина има несанкциониран достъп до сървър на НАП, от който е изтеглена определена информация. Това обяви вътрешният министър Младен Маринов по повод вчерашната информация, че хакери са проникнали в базата данни на Агенцията по приходите.

ЕС одобри санкции срещу Турция заради сондажите в шелфа на Кипър

  • 16 Юли 2019
  • 62
Външните министри от Европейския съюз одобриха днес въвеждането на санкции срещу Турция заради сондажите в шелфа на Кипър, което според ЕС е незаконно, предаде ДПА.

Италианската полиция откри бойна ракета при операция срещу нацисти

  • 16 Юли 2019
  • 57
Ракета въздух-въздух и множество други оръжия бяха конфискувани при операция срещу крайнодесни групировки в Северна Италия. Италианската полиция съобщи, че е арестувала трима души, включително неонацистки активист, и е иззела голямо количество незаконно бойно оръжие.