« септември 2018 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Българският Окуджава ще пее на рождения си ден в Карнобат

Концерт, посветен на 20 години от кончината на великия руски бард, Милен Тотев ще изнесе в Поморие, ще пее и в Бургас Бардът от Ловеч Милен Тотев, който е известен като българският Окуджава, ще празнува своя рожден ден в Карнобат. На 9 август от 17 часа той ще има концерт в Камерната зала на НЧ"Д.Полянов-1862", организиран от СНЦ"Нов живот" (организация на диабетно болните в града). Входът е свободен. В блиц интервю за в. „Компас“ той сподели, че е приел с удоволствие поканата да пее за своите приятели от Карнобат, както и за ценителите на поезията от Поморие. Акустичният концерт на Милен Тотев в морския град е на 12 август от 22 часа. Той е посветен на 20-годишнината от кончината на Булат Окуджава и е в рамките на националната среща "Поезия в Поморие", която ще събере за пети пореден път от 11 до 13 август най-добрите съвременни автори. Те ще рецитират свои стихове на сцената пред ПГ по туризъм "Ал. Константинов". Там ще бъдат представени новите книги на Румяна Пелова - "Светлина в раните" и на Георги Дичев - "В името на България – виновен!", съобщиха организаторите. Събитието е под егидата на "Движение за реална демокрация "Идея за България" с любезното съдействие на ЕООД "Аквариус" – Поморие. На 12 август Милен Тотев ще пее песни на Окуджава и в Бургас по време на концерта "Бардовете по света“ от Летните празници на изпятата поезия „Солени ветрове“. Милен Тотев: Болните от диабет заслужават да бъдат подкрепяни емоционално и морално -Участвал сте в няколко концерта, организирани от СНЦ "Нов живот". Диабетно болните в областта те приемат като свой приятел, но все пак трудно ли ти беше да приемеш поканата да празнуваш с тях рождения си ден? -Не. Приех с удоволствие да изнеса концерт за болните от диабет в град Карнобат. Тези хора навсякъде заслужават да бъдат подкрепяни емоционално и морално, което мога да направя -С какви песни ще черпиш публиката? -Помолих отново сценариста на моите концерти - Калина Вергиева - да подготви подходящ сценарий: ще имам програма с китара от песни на знаменития бард Булат Окуджава, а после подбрани популярни български и руски песни. -Желая ви успех! -Благодаря ви! Аз ще направя каквото трябва от душа и сърце.

Видео

Коментари

Добавете коментар

Име (задължително)

Най-четени

Китай осигурява стипендии за петима студенти от областта

  • 21 Сеп 2018
  • 43
Областният управител Вълчо Чолаков и заместник губернаторът на провинция Съчуан, Република Китай - Уан Нинг подписаха Споразумение за сътрудничество и договориха обмен в сферата на бизнеса и търговията, обучението, културата и туризма.

Богата програма за Европейската нощ на учените

  • 21 Сеп 2018
  • 40
Европейската нощ на учените се превърна през годините в емблематично събитие и регулярна среща, на която учените в различните страни членки на Европейския съюз представят свои постижения и предизвикателства пред широката публика в рамките на един ден.

Отбелязваме 110 години от обявяване Независимостта на Княжество България

  • 21 Сеп 2018
  • 55
По повод 110-тата годишнина от обявяване Независимостта на Княжество България, Община Бургас организира празничен ритуал на 22 септември, събота.

В Бразилия започват да глобяват за пластмасови сламки

  • 21 Сеп 2018
  • 42
Властите в Рио де Жанейро съобщиха, че ще започнат да глобяват собствениците на барове, ресторанти и плажни заведения, които предлагат на своите клиенти пластмасови сламки за коктейли.

На 1 октомври изтича срокът за подаване на коригиращи декларации

  • 21 Сеп 2018
  • 43
На 1 октомври изтича срокът за подаване на коригираща декларация от физическите и юридическите лица. Гражданите и фирмите имат възможност веднъж годишно сами да коригират дължимия данък, който са декларирали пред НАП с годишната данъчна декларация.