« февруари 2019 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28      

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Българският Окуджава ще пее на рождения си ден в Карнобат

Концерт, посветен на 20 години от кончината на великия руски бард, Милен Тотев ще изнесе в Поморие, ще пее и в Бургас Бардът от Ловеч Милен Тотев, който е известен като българският Окуджава, ще празнува своя рожден ден в Карнобат. На 9 август от 17 часа той ще има концерт в Камерната зала на НЧ"Д.Полянов-1862", организиран от СНЦ"Нов живот" (организация на диабетно болните в града). Входът е свободен. В блиц интервю за в. „Компас“ той сподели, че е приел с удоволствие поканата да пее за своите приятели от Карнобат, както и за ценителите на поезията от Поморие. Акустичният концерт на Милен Тотев в морския град е на 12 август от 22 часа. Той е посветен на 20-годишнината от кончината на Булат Окуджава и е в рамките на националната среща "Поезия в Поморие", която ще събере за пети пореден път от 11 до 13 август най-добрите съвременни автори. Те ще рецитират свои стихове на сцената пред ПГ по туризъм "Ал. Константинов". Там ще бъдат представени новите книги на Румяна Пелова - "Светлина в раните" и на Георги Дичев - "В името на България – виновен!", съобщиха организаторите. Събитието е под егидата на "Движение за реална демокрация "Идея за България" с любезното съдействие на ЕООД "Аквариус" – Поморие. На 12 август Милен Тотев ще пее песни на Окуджава и в Бургас по време на концерта "Бардовете по света“ от Летните празници на изпятата поезия „Солени ветрове“. Милен Тотев: Болните от диабет заслужават да бъдат подкрепяни емоционално и морално -Участвал сте в няколко концерта, организирани от СНЦ "Нов живот". Диабетно болните в областта те приемат като свой приятел, но все пак трудно ли ти беше да приемеш поканата да празнуваш с тях рождения си ден? -Не. Приех с удоволствие да изнеса концерт за болните от диабет в град Карнобат. Тези хора навсякъде заслужават да бъдат подкрепяни емоционално и морално, което мога да направя -С какви песни ще черпиш публиката? -Помолих отново сценариста на моите концерти - Калина Вергиева - да подготви подходящ сценарий: ще имам програма с китара от песни на знаменития бард Булат Окуджава, а после подбрани популярни български и руски песни. -Желая ви успех! -Благодаря ви! Аз ще направя каквото трябва от душа и сърце.

Видео

Коментари

Добавете коментар

Име (задължително)

Най-четени

Кметът Димитър Николов запозна бизнеса с новата образователна програма на Общината

  • 21 Фев 2019
  • 18
"Изправени сме пред предизвикателствата на времето и на бързо развиващата се индустрия. Затова искаме нашите деца да излизат от училище подготвени за новия пазар на труда".

Посетете ''Българската Баба Марта'' - авторско изложение на ръчно изработени мартеници в НХК

  • 21 Фев 2019
  • 17
За шести пореден път във фоайето на Културен дом на нефтохимика ще се проведе Авторското изложение на ръчно изработени мартеници от естествени материали "Българската Баба Марта".

Преброяват ни през 2021-а

  • 21 Фев 2019
  • 24
Преброяването на населението и жилищния фонд у нас ще е от 22 януари до 15 февруари 2021 г. Това гласува парламентът, който окончателно прие Закона за преброяване на населението и жилищния фонд в Република България през 2021 г.

Зимата се връща с пълна сила

  • 21 Фев 2019
  • 52
За известно време ще позабравим за хубавите пролетни температури – иде студ. Днес ще бъде с около 5 градуса по-хладно. Ще бъде слънчево.

За бургаското дерби в събота на стадиона ще се влиза само срещу личен документ

  • 21 Фев 2019
  • 57
Всички зрители, желаещи да наблюдават градското дерби между Черноморец и Нефтохимик тази събота, ще влизат на стадион „Черноморец” срещу представянето на личен документ.