Бард „тъче“ „Шарена черга“, нуждае се от 1570 лева за албума (ВИДЕО)

Виктор Макаров призова своите приятели и почитатели да му помогнат Уникалният албум с етно, блус, джаз и рок парчета „Шарена черга“ на Виктор Макаров е почти готов, сподели той пред наш репортер. Преди година бардът, който е носител на голямата награда от Националния конкурс за нова песен “Срещу вятъра” от фестивала „Солени ветрове“ в Бургас, представи в Морското казино повечето от композициите в бъдещото CD. Липсата на достатъчно средства обаче забави неговото издаване. "В момента събираме средства за завършването му. Нужни са ни около 2500 лв., които трябва да се съберат преди 20 юни. До този момент имаме 930 лева", сподели бардът, който е носител и на наградата за широк мироглед „Отвъд хоризонта” от Летните празници на изпятата поезия в Бургас. Благодаря на всички приятели, които се включиха, добавя той. След излизането на албума Виктор Макаров ще е за един месец в САЩ. Надявам се да го представя в Чикаго, сподели бардът. В песните с етно мотиви участва гайдар, а младият пианист от Бургас Самуел Евтимов има голям принос за това три от парчетата да придобият едно по-джазово звучене. Виктор Макаров призова своите приятели и почитатели да му помогнат за „Шарена черга“. Той е публикувал в YouTube видеоклип на заглавната композиция на почти готовия албум. Ако искате да се присъедините и вие в това приключение, можете да дарите по сметка (IBAN) BG82STSA93000000297859. Основание за плащане: за албума. Можете да се свържете и директно с Виктор Макаров (0888 52 52 58, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.).

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Цветното изложение Флора - Бургас започва тази събота

  • 24 Апр 2024
  • 263
С „Дни на цветята“ стартира богатата лятна програма от тематични уикенди на Община Бургас за 2024. Основното събитие в програмата е любимото изложение за цветя „Флора  Бургас“.

Бюджетна почивка - без юли и август

  • 24 Апр 2024
  • 242
Почивката на море у нас и в чужбина може да бъде бюджетна, но само ако решите да почивате извън юли и август. Хотелите по нашето море отварят още от май, като офертите започват от 40 лева за нощувка със закуска.През юли и август обаче цената вече е двойна.

Свети Георги обединява седем художници именици в галерия „Ателие R“

  • 24 Апр 2024
  • 251
Седем творци именици дават началото на първата Гергьовденска изложба в Бургас. Домакин на арт събитието е галерия „Ателие R“. Изложбата се открива в навечерието на поредицата от светли празници-на 29 април от 18.00 часа в галерията на улица „Възраждане“ 25 и обединява творци с различен натюрел и търсения в изкуството.

3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места

  • 23 Апр 2024
  • 295
Общински съвет – Бургас даде „зелена светлина“ за развитие на три инвестиции на обща стойност 115 милиона лева, които да се развиват в Бургас през следващите години.

Координаторът на атаките срещу "Северен поток" изчезна безследно

  • 23 Апр 2024
  • 266
Координаторът на атаките срещу "Северен поток" Роман Червински изчезна безследно в Украйна, съобщава украинско информационно издание, цитирано от руският телеграм канал „Операция Z.