« април 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

„Любовта в акорди“ събира влюбени и меломани в „Парнас”

Певицата Петя Методиева подарила на съпруга си песен за Свети Валентин. С какво ли ще изненада феновете си? Петя Методиева събира влюбени и меломани в бургаския клуб „Парнас” за концерт под наслов „Любовта в акорди“. В събота тя ще излезе на сцената, за да пее за любовта, съобщи за „Компас“ създателката на Съботните артсалони на Бургаски културен афиш Мария Христова. „Любовта в акорди“ е с начален час 17:30. За Петя Методиева говорят шеговито, че е най-добрата певица сред фризьорките и най-добрата фризьорка сред певиците. За да не го приемате на доверие, уверете се дали е така със собствените си уши и очи в клуб „Парнас” на 11 февруари. Петя е едно от бургаските момичета, които правят всичко възможно, за да сбъдват мечтите си. Пее от малка. Сигурна е, че от баща си е наследила своята музикалност. Музиката е в кръвта й, но след гимназията решава да заложи на занаят и поема по пътя на професионален фризьор. Тя печели второ място в конкурс за "Сватбени прически". Тя е една от отличните ученички в първия курс по фризьорство, организиран от стилист Капанов. Това е едната страна на творчеството на Петя. Другата – музикалната – вижда бял свят с песента „Нежна е нощта” по текст на Валентин Пламенов, музика и аранжимент Руслан Карагьозов. Певческото й дарование е забелязано от Йълдъз Ибрахимова по време на майсторския клас, който провежда в Созопол. Чаровната бургазлийка, родена под огнения знак на Лъва, с присъщата за тази зодия страст, миналата година по същото време направи най-красивия подарък на съпруга си за празника на Свети Валентин – авторската песен „Звънни ми”. Аранжиментът е на Стоян Иванов–Худини. А дали Петя Методиева не е подготвила нова изненада за този празник на любовта? Това ще стане ясно на 11 февруари, събота, от 17:30 часа в Културен клуб „Парнас”. В четвъртък в същия клуб пък Деляна Николова (вокал), пианистът Георги Спасов и Емануил Димитров (ударни), заедно с младите джазмени Максим Славов и Борис Димитров ще участват в концерт, посветен на Гершуин. Водещ ще е Иван Даракчиев.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

ДЕЦАТА ОТ ОУ „ЕЛИН ПЕЛИН“ НОСЯТ ПРОЛЕТНИЯ ДУХ В ЕТНО КАФЕНЕ И МУЗЕЙ НА 22 АПРИЛ

  • 19 Апр 2024
  • 132
Третият концерт от поредицата „Пролетна Етно палитра“ ще бъде посветен на учениците от ОУ „Елин Пелин“ - Бургас.

Мария Нейкова е отново областен управител на Бургас

  • 19 Апр 2024
  • 153
Служебното правителство пристъпи към смяна на областни управители.

РИОСВ – Хасково следи състоянието на белия щъркел в село Гарваново

  • 19 Апр 2024
  • 132
Белият щъркел в село Гарваново, община Хасково, останал сам в гнездото след смъртта на другата птица от двойката, е във видимо добро състояние и мъти яйцата си.

Икономическа полиция и НАП ще се включат в казусите с къмпингуването в залива Вромос

  • 19 Апр 2024
  • 159
Проверките за незаконно разположени каравани и кемпери в държавни и общински терени продължат и тази седмица. На 19 и 21 април /петък и неделя/ комисията отново ще проверява държавните имоти в залив Вромос.

ПРОЕКТЪТ НА ОБЩИНА БУРГАС ЗА НОВ МОДЕЛ НА ДЕТСКА ЗДРАВНА ГРИЖА ПРЕДИЗВИКА ИНТЕРЕСА НА МЛАДИТЕ ЛЕКАРИ

  • 19 Апр 2024
  • 136
Проектът на Община Бургас за Нов модел на интегрирана здравна грижа за деца в Югоизточния регион предизвика интереса на млади лекари от различни здравни заведения в България.