Какви са ползите и вредите от кафето

Май 20, 2019 Здраве
Обичате ли кафе? Този прекрасен аромат, яркочерният цвят и неустоимият вкус са причините милиони хора по света да консумират тази напитка. Но запитвали ли сте се какви ефекти има то върху здравето ви? В тази статия сме събрали научните данни, които са известни за кафето.

Стотици милиони ще струва на руската ВТБ ”българската измама” с Виваком

Май 20, 2019 Светът
Компаниите Empreno (BVI) и LICT (Люксембург), собственост на руския бизнесмен Дмитрий Косарев от 2016 година оспорват във Висшия съд в Лондон продажбата на българския оператор Виваком.

Започва ремонт на ул. „Хан Крум“, ще има промени в движението

Май 20, 2019 Бургас
Временна организация на движението ще бъде въведена на ул. "Хан Крум". Причината за това е извършването на ремонт на пътната настилка. Той ще протече на три етапа в участъка от ул. "Цар Петър" до ул. "Уилям Гладстон".

Изложбата „И нему да бъде слава и чест, и почит..." показва съвременната българска иконопис в Казиното

Май 20, 2019 Бургас
Изложбата " И нему да бъде слава и чест, и почит..." се състои от 6 оригинални икони на съвременни български иконописци и 15 постера, възпроизвеждащи образите на Кирил и Методий, техните ученици и княз Борис, пречупени през авторския поглед на художници от края на XIX и първата половина на XX в.

Виртуозите от „Ангел Заберски Биг Бенд“ ще превърнат 13 юли в незабравима бургаска вечер

Май 20, 2019 Бургас
Виртуозите от "Ангел Заберски Биг Бенд" ще превърнат 13 юли в незабравима морска вечер. Това е датата на тяхното участие във фестивала "Джаз в Бургас".

До обяд слънце, следобед дъжд

Май 20, 2019 България
Ще обхванат последователно Западна България, а след това и централните райони на Дунавската равнина. Има условия за бурна гръмотевична активност и градушки. Температурите през деня – от 23 до 28 градуса.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!