Домакин сме на Националната хорова инициатива „България пее“

Април 9, 2019 Бургас
За втора поредна година град Бургас ще се включи в Националната инициативата на Българския хоров съюз "България пее" 2019 г. с концерт, който ще се състои на 20 април от 19:00 ч. в Културния дом на нефтохимика.

ФСБ за първи път от 20 години ще свирят в Бургас

Април 9, 2019 Култура
Тримата големи от ФСБ - Румен Бояджиев, Константин Цеков и Иван Лечев, записаха специално видеообръщение към своите фенове, призовавайки ги да дойдат в Бургас на 27 юли.

Тръмп уволни шефа на Сикрет Сървис

Април 9, 2019 Светът
Американският президент Доналд Тръмп се раздели с директора на службата за охрана Сикрет Сървис - Рандолф Алис. Новината идва ден, след като министърът на вътрешната сигурност Кирстен Нилсен напусна поста си.

Руски инвеститори масово теглят парите си от Кипър

Април 9, 2019 Светът
Икономиката на Кипър понесе тежък удар от изтичането на руски капитал от острова, пише електронното издание на гръцкия консервативен ежедневник "То Вима", цитирано от Фокус. Руските клиенти закриват банковите си сметки в Кипър с изключително високо темпо.

Спират движението по бул. „Проф. Яким Якимов“ на 14 и 21 април

Април 9, 2019 Бургас
Община Бургас съобщава, че заради предстоящото преасфалтиране на дясното платно на бул. "Проф. Яким Якимов", то ще бъде затворено за движение от кръговото кръстовище при ВХТИ до кръговото кръстовище при КАТ.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!