Разочарованият Валери Симеонов повдигна въпроса за оставка на кабинета

Април 10, 2019 България
Когато масово принуждаваш членове от ръководството на твоята партия да подават оставки, в крайна сметка неизбежно възниква въпросът и за твоята оставка. Защото това означава, че тази партия няма право да управлява и да участва в управлението на държавата.

Лекция за Лазаровден в събота в Етнографския музей

Април 10, 2019 Бургас
На предпоследната събота преди Великден православните християни отбелязват Лазаровден. През 2019 година дата на празника е 20 април. Това е един от най-жизнерадостните, най-поетичните и най-масово протичащият български народен обичай.

Йончева осъди Борисов за клевета и на втора инстанция

Април 10, 2019 България
Софийски градски съд потвърди решението на Софийски районен съд, с което Бойко Борисов е осъден да заплати на Елена Йончева 5000 лв. обезщетение за претърпени неимуществени вреди, причинени от негово публично изказване.

40 години от полета на първия български космонавт

Април 10, 2019 България
Преди 40 години, на 10 април 1979 г., излита първият български космонавт - Георги Иванов Какалов, станал известен като Георги Иванов. Той стартира на борда на космическият кораб "Союз 33", чиято мисия е да се скачи със съветската орбитална станция "Салют-6".

Синоптик: Повече облаци и дъжд ни очакват през април

Април 10, 2019 България
Времето през април ще бъде по-динамично от отминалия март и ще бъде съпътствано с повече вятър, облаци и дъжд, прогнозира по БНТ синоптикът Анастасия Стойчева от Националния институт по метеорология и хидрология.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!