Мобилно приложение бори самотата при жените в забързаното ежедневие

Март 18, 2019 Любопитни
Ново приложение помага на жените да си намерят... приятелки. В забързаното ежедневие и стремежа за кариерно развитие, все повече дами прибягват до мобилното приложение в търсене на специалния човек, какъвто е приятелката.

Стратегически съвет се създава при държавния глава Румен Радев

Март 18, 2019 България
Държавният глава Румен Радев създава със свой указ Стратегически съвет към президента на Републиката. Стратегическият съвет е консултативен орган, работещ на обществени начала при президента и има за цел изготвянето на документи със стратегическо значение, позиции, становища, анализи и др.

Официално: В Утрехт се е стреляло на няколко места

Март 18, 2019 Светът
Освен инцидента в трамвая, при който загина човек, на още няколко места в Утрехт е имало стрелба. Това каза на пресконференция Националния координатор за борба с тероризма Питер Яп Албергсберг.

Намериха мъртъв кит с 40 кг найлонови торбички в стомаха

Март 18, 2019 Здраве
Мъртъв кит, който бе открит по-рано този месец изхвърлен на брега във Филипините, е имал в стомаха си 40 кг найлонови торбички, предаде Би Би Си. Използването на еднократна пластмаса и пликове е сериозен проблем в страни от Югоизточна Азия, включително Филипините.

Голям метеорит е експлодирал над Русия

Март 18, 2019 Любопитни
Огромна експлозия е станала в небето над Русия на 18 декември 2018 година. Взривът е бил причинен от навлизащ в атмосферата метеор, разкрива НАСА, цитирана от Си Ен Ен. Това е вторият по мощност взрив, причинен от метеор, за последните 30 години.

НАТО призова Русия да върне Крим на Украйна

Март 18, 2019 Светът
По повод петата годишнина от присъединяването на Крим към Руската федерация НАТО разпространи изявление, в което отново решително осъжда това действие. Днес Русия празнува присъединяването на Крим към страната. Очаква се и посещение на президента Владимир Путин на полуострова.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!