Шанс за Вики да оздравее, помага му Юли Тонкин в битката с рака

Март 13, 2019 Бургас
Гуруто на личностно развитие иде за семинар във „Флората“

Скръб в „Кръга на барда“, Данчо Висоцки си отиде

Март 13, 2019 България
Почетният член на Клуба за авторска музика Данчо Йорданов, който е по-известен като Данчо Висоцки, си отиде от този свят след рождения си ден

НАСА разкри последната снимка на марсохода "Опортюнити"

Март 13, 2019 Любопитни
През февруари НАСА се сбогува с марсохода си "Опортюнити", който стана жертва на една от най-интензивните и продължителни прашни бури на Червената планета.

Майкъл Болтън пристига у нас

Март 13, 2019 България
10 години след последния си концерт у нас Майкъл Болтън отново пристига в България, за да зарадва своите многобройни почитатели. Концертът му на 18 юли в зала 1, е организиран от Национален дворец на културата и е част от световното турне на певеца.

Обявиха бургаския маг Йордан Янев – Зайн за “Илюзионист на годината”

Март 13, 2019 Култура
Бургаският маг Йордан Янев-Зайн бе обявен за "Илюзионист на годината". Негови колеги от занаята ще му връчат купата "Сенко" на 21 март в ресторанта на хотел "Аква". Зайн е първият бургаски маг, удостоен с това престижно отличие.

Близо 70 камери следят от месец най-големия бургаски комплекс „Меден рудник“

Март 13, 2019 Бургас
Близо 70 високотехнологични камери следят от месец всяка съмнителна активност в най-големия жилищен комплекс в Бургас - "Меден рудник". Устройствата за видеонаблюдение заснемат и предава всеки сигнал, свързан с вандализъм или хулиганство, кражби.

Учени: Да затъмним небето, за да избегнем глобалното затопляне

Март 13, 2019 Светът
Учени от Масачузетския технологичен институт и университетите в Принстън и Харвард установиха какво е безопасното ниво на емисиите аерозоли в атмосферата, за да се отрази слънчева светлина и да се намали глобалното затопляне, съобщи сайтът Физ.орг.

Бил Гейтс предсказа 10-те технологични иновации за тази година

Март 13, 2019 Светът
Бил Гейтс споделя, че 3 от прогнозите му са свързани с намаляването на въглеродните емисии и справянето със зависимостта от изкопаемите горива, като петрола и въглищата.

8% от българите смятат, че Земята е плоска

Март 13, 2019 Любопитни
81% от запитаните в провокативно изследване нямат колебания по въпроса плоска или кълбовидна е планетата Земя. Оказва се обаче, че 8% от интервюираните се съгласяват с твърдението "Планетата Земя е плоска и не е вярно това, което пише навсякъде: че е с форма, близка до кълбо".

В Италия решиха: Без ваксина няма училище

Март 13, 2019 Здраве
В Италия родителите на ученици ще бъдат глобявани с 500 евро, ако изпратят детето си неваксинирано на училище, съобщава Би Би Си. Тази мярка се взима след месеци на национални дебати за задължителната ваксинация.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!