Кирил Домусчиев пред сделка с Нова телевизия

Февруари 20, 2019 България
Бизнесменът и председател на КРИБ Кирил Домусчиев е пред закупуване на Нова телевизия. Източници потвърдиха, че финалните преговори за сделката се очаква да бъдат приключени до две седмици.

Ангелкова: Проверяват се всичките 237 морски плажа

Февруари 20, 2019 България
Повечето от тези казуси са заварени от времето и са стартирали като процедура много преди 2008 г., когато е приет Законът за устройството на Черноморското крайбрежие. Важно е контролните органи да са на мястото си.

Котката на Лагерфелд може да наследи част от богатството му

Февруари 20, 2019 Любопитни
Любимата котка Шупет на починалия във вторник моден дизайнер Карл Лагерфелд може да наследи част от богатството му. Ексцентричният творчески директор на "Шанел" се сдоби с белия домашен любимец през 2011 година.

Показват в изложба личните оръжия на Левски и Ботев

Февруари 20, 2019 Бургас
По покана и инициатива на Община Бургас, от 18.00 часа на 1 март в зала "Коджакафалията" на КЦ "Морско казино" се открива изложбата "Оръжието на свободата. Личното оръжие на дейци на националноосвободителното движение".

Филип Киркоров идва с новото си шоу през юни

Февруари 20, 2019 Бургас
Кралят на руската поп музика Филип Киркоров  ще представи новото си шоу "New Project "Я+R" второе Я"("Второто ми аз") премиерно в 5 български града, сред които и Бургас през юни.

Правителството създава звено за борба с дезинформацията

Февруари 20, 2019 България
Правителството създава звено за борба с дезинформацията, което трябва да заработи до края на месеца. Звеното ще бъде в структурата на Министерския съвет, като за него ще отговаря вицепремиер, според източници на "Дневник".

Тръмп нареди на Пентагона създаване на космически войски

Февруари 20, 2019 Светът
Президентът на САЩ Доналд Тръмп нареди на Пентагона да разработи планове за създаване на космически войски, които ще са част от военновъздушните сили, предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Китайските лидери искат повече бебета, местните власти против

Февруари 20, 2019 Любопитни
Изправени пред бъдеща демографска криза и застаряващо общество, китайските лидери отчаяно се опитват да убедят двойките да имат повече деца, пише в своя статия Кристофър Бодийн от Асошиейтед прес, цитиран от БТА.

Парламентът събра необходимия кворум

Февруари 20, 2019 България
Парламентът събра необходимия кворум за започване на пленарното заседание. В зала се регистрираха 123 народни представители от ГЕРБ, ДПС, "Обединени патриоти" и Воля, при нужни 121 за започване на заседанието.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!