Обявиха номинациите за наградите "Оскар"

Януари 22, 2019 Любопитни
Номинациите за 91-вото издание на наградите "Оскар" бяха обявени в неформална обстановка на живо в YouTube от пакистанския актьор Кумаил Нанджиани и американската му колежка Трейси Елис Рос.

Криза на вниманието или дали ставаме по-глупави?

Януари 22, 2019 Здраве
Колко пъти тази седмица някой ни каза, че сме разсеяни? Колко пъти усетихме, че изпускаме нещо важно около нас, загледани в телефона си? Статистиката: разсеяни сме почти 50% от времето си.

Европа каца на Луната до 2025 година

Януари 22, 2019 Любопитни
Европа може да отиде на Луната - Европейската космическа агенция (ЕКА) възложи на компанията "Ариана груп" да изследва възможността да бъде извършено кацане на Луната до 2025 г., предаде Франс прес, цитирана от БТА.

Старт на форума в Давос без Тръмп, Мей, Путин и Макрон

Януари 22, 2019 Светът
Световни политически и бизнес лидери се събират в швейцарския град Давос тази седмица, за да обсъдят каква политика да следват на фона на опасенията, породени от забавения икономически растеж, търговските войни и Брекзит, предаде Ройтерс.

Русия ще контраатакува ЕС заради последните санкции

Януари 22, 2019 Светът
Русия се запазва правото на ответни мерки по отношение на въведените нови санкции на Европейския съюз срещу ръководството и сътрудници на Главното разузнавателно управление заради делото "Скрипал".

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!