43-ма чужденци в ареста за финансиране на тероризма по метода хавала

Януари 18, 2019 България
43-ма чужденци са задържани при мащабната операция на ДАНС, ГДБОП и Специализираната прокуратура за престъпления по Глава Първа от Наказателния кодекс, а именно престъпления против Републиката.

Захариева: Има покана към Владимир Путин за посещение

Януари 18, 2019 България
„Има покана към Владимир Путин да дойде в България. Тя е отправена и от българския президент, и от българския премиер, но все още няма уточнена дата”. Това обяви вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева.

Епизод от "Маша и Мечокът" влезе в Рекордите на Гинес

Януари 18, 2019 Любопитни
Епизод от популярната анимационна поредица "Маша и Мечокът" влезе в Книгата на рекордите на Гинес като най-гледаната анимация в YouTube. "Маша плюс каша" е събрал 3,4 милиарда гледания в платформата

УМБАЛ отчита ръст на пациентите през 2018 г.

Януари 18, 2019 Здраве
31 748 пациенти са преминали през УМБАЛ Бургас през 2018 г., показват анализите на лечебното заведение за изминалата година. Болницата отчита ръст на пациентопотока, включително и към дейности, каквито извършват и други лечебни заведения в Бургаска област.

Грипна ваканция до вторник включително

Януари 18, 2019 Бургас
Грипната епидемия в област Бургас остава. Ваканцията за учениците във всички 13 общини се удължава до 22 януари включително. Това е решението на Регионалния щаб за борба с грипа и острите респираторни заболявания.

Катя Пенева: В извайването на дървото споделям моята женска уязвимост

Януари 18, 2019 Интервю
За хобито като отдушник и мехлем за душата разговарям днес с Катя Пенева

Златев уличи Домусчиев в конфликт на интереси

Януари 18, 2019 България
Шефът на „Лукойл-България” Валентин Златев призова шефа на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ) Кирил Домусчиев да декларира конфликт на интереси във връзка със закона за горивата.

Държавата иззема акциите от масовата приватизация, ако не са потърсени 6 години

Януари 18, 2019 България
Държавата ще изземе принудително акциите от приключилата преди повече от 20 години масова приватизация, ако не си ги потърсим в срок от шест години.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!