1000 руски туристи са пленници в България

Август 28, 2018 България
Около 1000 руски туристи се оказаха пленници в българия след приключване на ваканцията им. Хората просто не могат ад излетят за Русия заради отказ на вече платените им самолетни билети.

Приближаваме ли се към война в Близкия Изток?

Август 28, 2018 Светът
Саудитска Арабия се готви да нанесе удар срещу Иран, ако Техеран изпълни заканата си да блокира Ормузкия пролив. Това каза министърът на енергетиката на кралството Ибрахим ал-Мухана, цитиран от Al Arabia.

375 лв. еднократна помощ на семействата на загиналите край Своге

Август 28, 2018 България
Агенцията за социално подпомагане (АСП) ще подкрепи семействата и близките на загиналите и пострадалите в катастрофата край Своге.

Готова е оградата с Румъния, която ще ни пази от чумата по животните

Август 28, 2018 България
Оградата срещу диви свине по сухоземната граница с Румъния вече е завършена, заяви в Добрич зам.-министърът на земеделието Янко Иванов. Съоръжението е дълго 133 км.

Кметът предлага стария ГУМ да стане площад

Август 28, 2018 Бургас
Кметът Димитър Николов изказва благодарност на всички общински съветници, подкрепили предложението му за промяна предназначението на легендарния имот в идеалния център на града от "градски универсален магазин" на "пространство с обществени функции".

Бургас даде зелена светлина на две сериозни инвестиции

Август 28, 2018 Бургас
По предложение на кмета Димитър Николов и с подкрепата на местния парламент Бургас даде зелена светлина за реализирането на сериозни инвестиции. Става въпрос за две бъдещи предприятия, които да се разположат в Индустриален и логистичен парк.

Мръсният въздух съкращава живота

Август 28, 2018 Любопитни
В резултат на замърсяването на въздуха, животът на човек се съкращава средно с една година. До това заключение са стигнали учени, които са разгледали последиците от екологичния проблем както в регионален, така и в глобален мащаб.

УМБАЛ Бургас организира кръводарителска акция за пострадалите край Своге

Август 28, 2018 България
Отделението по трансфузионна хематология на УМБАЛ Бургас организира кръводарителска акция за ранените в катастрофата край Своге. Те са настанени за лечение в 4 столични болници, на някои предстоят серия от операции.

Евростат: В България е евтино

Август 28, 2018 България
България се оказва най-евтината страна в ЕС за широк кръг от стоки, услуги и храни, отчита анализ на Евростат за нивата на цените на потребителските стоки и услуги в Евросъюза през 2017 г.

Нещата, които имат значение, ще намерят своя път към теб

Август 28, 2018 Любопитни
Което е важно, ще дойде! Не всички битки, които водим, могат да бъдат спечелени. Колко често намираме това, което търсим? Колко често нещата вървят в правилната посока?

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!