Панагюрското съкровище гостува в Бургас

Юли 6, 2018 Бургас
Панагюрското съкровище гостува в Бургас за лятото. Това съобщиха от Регионалния исторически музей. Деветте съда от съкровището вече пристигнаха в морския град и са подредени в зала "Трезор" в музея.

6 бюти трика за мазна кожа, на които да се довериш

Юли 6, 2018 Здраве
Ако имаш мазна кожа, не си сама - различни проучвания показват, че до 75% от хората на възраст 15-20 години също имат мазна кожа.

Единадесетият Ретропарад на класическите автомобили ще бъде под знака на Хот Род

Юли 6, 2018 Бургас
Над 100 модела ще бъдат представени по време на единадесетото издание на Ретропарада за класически автомобили, който се открива на 7 юли от 10:00 часа пред Пантеона в Бургас.

Здравните власти предупредиха за радиация в залива Вромос край Черноморец

Юли 6, 2018 Бургас
Здравните власти издадоха ново предупреждение за опасни нива на радиация в залива Вромос край Черноморец – в отделни участъци до 50 пъти над нормата.

Живот за Надежда!

Юли 6, 2018 България
На 13 юли, петък, от 20 ч. Amaya Beach в Крайморие ще събере на една сцена Маргарита Петкова, Добромир Банев, Нона Йотова и Петър Антонов в „Абсурдни времена – СПЕКТАКЪЛЪТ!“.

Търговската война между най-силните икономики в света започна

Юли 6, 2018 Светът
Американските мита от 25 процента върху китайския внос в размер на 34 милиарда долара влязоха в сила от днес - в 4,01 ч. по Гринуич (7,01 ч. българско време, 0,01 източноамериканско време).

Отбелязваме Световния ден на целувката

Юли 6, 2018 Любопитни
Целувката си има свой световен ден и той се чества на 6 юли. Световният ден на целувката се празнува от 1988 година.

Мобилен оператор дискриминира хората с увреждания

Юли 6, 2018 България
Отказът на мобилен оператор да сключва договори с клиенти чрез упълномощен представител е дискриминационен към хората с увреждания. Това е решила Комисията за защита от дискриминация (КЗД), като решението ѝ е потвърдено от две съдебни инстанции и е влязло в сила.

До 4500 лв. такса за обжалване по административни дела

Юли 6, 2018 България
Драстично увеличение на таксите, които гражданите ще плащат по административни дела пред касационната инстанция, предвиждат промени в Административнопроцесуалния кодекс.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!