Феноменът Иван Милев: Артерия от нефт минава под нас, а цените на горивата растат

Юли 4, 2018 Любопитни
Вместо КЕВР-ите и народните изедници да размахват ценовата секира и да се оправдават с цените на световните пазари, нека се вслушат в думите на радиестезиста от Димчево!

Тръмп даде на Путин кюрдите в Северна Сирия

Юли 4, 2018 Светът
Правителствените войски на Башар Асад, заедно с руски военни части навлизат в северната част на Сирия, контролирана досега от кюрдските отряди за самоотбрана и намиращи се под защитата на САЩ.

Откриването на Пясъчния фестивал се отлага, теренът под вода

Юли 4, 2018 Бургас
Заради обилния дъжд, който се изля преди час, откриването на 11-то издание на Фестивала на пясъчните скулптури в Бургас се отлага, докато изсъхне теренът. Самите фигури са в сравнително добро състояние, но около тях пак се събра много вода.

Мая Манолова даде цените на парното и тока на прокурор

Юли 4, 2018 България
Омбудсманът Мая Манолова сезира днес Върховната административна прокуратура за незаконосъобразното според нея решение на Комисията за водно и енергийно регулиране за поскъпване цените на парното и електрическата енергия от 1 юли 2018 г.

Правителството реши: Болничните ще се изплащат вече в часове, а не в дни

Юли 4, 2018 България
Министерският съвет прие новата схема за отсъствие от работа.

Запечатаха цяло търговско изложение в центъра за неиздаване на фискални бонове

Юли 4, 2018 Бургас
Шест от осем обекта – част от търговско изложение в центъра на Бургас, бяха запечатани от екипи на звеното "Фискален контрол" Бургас на Националната агенция за приходите поради неиздаване на касови бележки.

Още един „шейх” остава в „Нефтохимик”

Юли 4, 2018 Спорт
Даниел Стоянов ще защитава цветовете на Нефтохимик и в Трета лига. Нападателят обмисляше други възможности да продължи развитието си, но предпочете да остане в Бургас и да помогне на тима в битката за първото място през този сезон

Бургаската гордост на Международното математическо състезание

Юли 4, 2018 Бургас
Те са умни, амбициозни млади хора, които обичат математиката и са устремили поглед към научни върхове. Въпреки крехката си възраст, волята им за успех и всеотдайността им е достойна за възхищение. Те са бургаската гордост в Международното математическо състезание.

Утре откриват Фестивала на пясъчните фигури, входът е свободен

Юли 4, 2018 Бургас
В 18 часа в четвъртък ще бъде открито 11-то издание на Фестивала на пясъчните скулптури в Бургас. Тази година двадесет и двама творци от Австралия, Турция, Украйна, Германия, Полша, Русия, Чехия и България работиха по атрактивната тема "Митове и чудовища".

Младите топ математици преминават в пъстро шествие по главната днес

Юли 4, 2018 Бургас
Всички 1100 участници в Международното математическо състезание ще преминат в пъстро шествие в центъра на Бургас днес. Дефилето ще започне в 17.30 часа от Гъбката в Морската градина и ще премине по главните улици на града до Бургаския свободен университет.