Феноменът Иван Милев: Артерия от нефт минава под нас, а цените на горивата растат

Юли 4, 2018 Любопитни
Вместо КЕВР-ите и народните изедници да размахват ценовата секира и да се оправдават с цените на световните пазари, нека се вслушат в думите на радиестезиста от Димчево!

Тръмп даде на Путин кюрдите в Северна Сирия

Юли 4, 2018 Светът
Правителствените войски на Башар Асад, заедно с руски военни части навлизат в северната част на Сирия, контролирана досега от кюрдските отряди за самоотбрана и намиращи се под защитата на САЩ.

Откриването на Пясъчния фестивал се отлага, теренът под вода

Юли 4, 2018 Бургас
Заради обилния дъжд, който се изля преди час, откриването на 11-то издание на Фестивала на пясъчните скулптури в Бургас се отлага, докато изсъхне теренът. Самите фигури са в сравнително добро състояние, но около тях пак се събра много вода.

Мая Манолова даде цените на парното и тока на прокурор

Юли 4, 2018 България
Омбудсманът Мая Манолова сезира днес Върховната административна прокуратура за незаконосъобразното според нея решение на Комисията за водно и енергийно регулиране за поскъпване цените на парното и електрическата енергия от 1 юли 2018 г.

Правителството реши: Болничните ще се изплащат вече в часове, а не в дни

Юли 4, 2018 България
Министерският съвет прие новата схема за отсъствие от работа.

Запечатаха цяло търговско изложение в центъра за неиздаване на фискални бонове

Юли 4, 2018 Бургас
Шест от осем обекта – част от търговско изложение в центъра на Бургас, бяха запечатани от екипи на звеното "Фискален контрол" Бургас на Националната агенция за приходите поради неиздаване на касови бележки.

Бургаската гордост на Международното математическо състезание

Юли 4, 2018 Бургас
Те са умни, амбициозни млади хора, които обичат математиката и са устремили поглед към научни върхове. Въпреки крехката си възраст, волята им за успех и всеотдайността им е достойна за възхищение. Те са бургаската гордост в Международното математическо състезание.

Утре откриват Фестивала на пясъчните фигури, входът е свободен

Юли 4, 2018 Бургас
В 18 часа в четвъртък ще бъде открито 11-то издание на Фестивала на пясъчните скулптури в Бургас. Тази година двадесет и двама творци от Австралия, Турция, Украйна, Германия, Полша, Русия, Чехия и България работиха по атрактивната тема "Митове и чудовища".

Младите топ математици преминават в пъстро шествие по главната днес

Юли 4, 2018 Бургас
Всички 1100 участници в Международното математическо състезание ще преминат в пъстро шествие в центъра на Бургас днес. Дефилето ще започне в 17.30 часа от Гъбката в Морската градина и ще премине по главните улици на града до Бургаския свободен университет.

Как сами да се справим с инфаркта

Юли 4, 2018 Здраве
Инфарктът покосява все повече и млади хора, с което опровергава представата, че това е възрастово заболяване. Причината за това е най-вече в стреса.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!