Данъчните дела ще се гледат във всички административни съдилища

Юли 26, 2018 България
Данъчните дела вече ще се гледат във всички административни съдилища. Това решиха депутатите и приеха промени в Данъчно-осигурителния процесуален кодекс (ДОПК), при гласуването на второ четене на измененията в Административнопроцесуалния кодекс (АПК).

Четиригодишна възпитаничка на Бургаска музикална школа ще свири в „Карнеги хол” и „Роял Албърт Хол“

Юли 26, 2018 Бургас
Четиригодишната Елизабет Иванова, пианистка от "Музикална Работилница Веселина" в Бургас, ще свири на червения роял на Сър Елтън Джон в Royal Albert Hall в Лондон на четвърти април 2019 година.

Усилени ремонти и подобрения текат в професионалните гимназии на Бургас

Юли 26, 2018 Бургас
Усилени ремонтни дейности се извършват с европейско финансиране в професионалните гимназии на Бургас.

Гражданите вече могат да виждат и контролират как институциите използват техните лични данни

Юли 26, 2018 България
Всеки гражданин вече може да провери кои негови лични данни фигурират в публичните регистри и как те се използват от администрациите, съобщиха от правителствената пресслужба.

Бургас отчете 100 000 сваляния на своите Viber стикери, вече се предлагат и на щампа върху тениска

Юли 26, 2018 Бургас
Пуснати в обръщение само преди два месеца, 12-те Viber стикера на морска и бургаска тематика са използвани от вече над 100 000 жители и приятели на града.

Утре ни очаква най-дългото лунно затъмнение за века

Юли 26, 2018 Любопитни
Две интересни и редки астрономически събития ни очакват в нощта на 27 юли – пълно лунно затъмнение и Марс в опозиция (планетата ще е в противоположна посока на Слънцето на небето, гледано от Земята).

Тръмп и Юнкер се споразумяха за преодоляване на търговския конфликт

Юли 26, 2018 Светът
Председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер и президентът на САЩ Доналд Тръмп обявиха, че са постигнали споразумение, слагайки край на месеци търговски конфликт между Вашингтон и Брюксел, който доведе до взаимни наказателни мита, предадоха Франс прес и Ройтерс.

Пак валежи на много места, възможни са градушки

Юли 26, 2018 България
Днес преди обяд в повечето места ще настъпи временно спиране на валежите и разкъсване на облачността до слънчево. След обяд и до полунощ отново на много места в страната ще има краткотрайни валежи и гръмотевици.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!