Вторично огнище на чума в Болярово установиха от БАХБ

Юли 19, 2018 България
Със заповед на изпълнителния директор на Българската агенция по безопасност на храните (БАБХ) е обявено възникването на вторично огнище на чума по дребните преживни животни в животновъден обект в град Болярово, област Ямбол.

Градският туристически автобус ще пътува отново на 20, 21 и 22 юли

Юли 19, 2018 Бургас
Градският туристически автобус ще пътува отново на 20, 21 и 22 юли - петък, събота и неделя.

КЗК забрани на холандска фирма да купи Нова телевизия и "Нетинфо"

Юли 19, 2018 България
Комисията за защита на конкуренцията забрани придобиването на контрол от страна на ППФ ТМТ Бидко 2 Б.В., Нидерландия върху дейността на "Нова Броудкастинг Груп" АД, и индиректно върху нейните дъщерни дружества "Нет Инфо" АД и "Агенция Ева" ООД, съобщиха от комисията.

ЕК дава Унгария на Съда на ЕС заради мигрантите

Юли 19, 2018 Светът
Европейската комисия съобщи, че предава Унгария на Съда на ЕС заради националното законодателство в областта на миграцията и убежището.

КЗК забрани на „Инерком“ да купи „ЧЕЗ България“

Юли 19, 2018 България
Koмиcиятa зa зaщитa нa ĸoнĸypeнциятa (КЗК) зaбpaни пpидoбивaнeтo нa ĸoнтpoл oт cтpaнa нa "Инepĸoм Бългapия" въpxy aĸтивитe нa чeшĸoтo дpyжecтвo ЧEЗ в Бългapия, cъoбщиxa от антимонополната комисия.

Опасен бизнес: Продават кърма онлайн

Юли 19, 2018 България
Единствената у нас Банка за майчина кърма не функционира с месеци заради основен ремонт на сградата, в която се помещава.

Официално: Израел е еврейска държава

Юли 19, 2018 Светът
Депутатите след осемчасово бурно заседание одобриха предложението на премиера Бенямин Нетаняху и провъзгласиха близкоизточната страна за държава на еврейския народ.

Днес ни очакват слънце, вятър, дъжд и гръмотевици

Юли 19, 2018 България
Времето ще се задържи ветровито. Ще духа умерен, временно - до силен, вятър от запад-северозапад. Облачността ще е променлива, до полунощ ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!