Любовта идва! 154 години от рождението на Учителя

Юли 11, 2018 Здраве
Петър Константинов Дънов (11 юли 1864 - 27 декември 1944), наричан от последователите си Учителя или Беинсá Дунó, е български философ и композитор, основател на духовно учение, което се разпростира в стотици страни от всички краища на света.

11 причини да спрете да гледате телевизия веднага

Юли 11, 2018 Любопитни
Колко часа на денонощие отделяте за гледане на телевизия? Два? Три? Четири? Малцина от вас разбират колко вредно е това. Разбира се, винаги можете да намерите из нета стотици статии, че няма никакво значение колко часа прекарвате пред телевизора.

За манипулирането и емоционалното насилие

Юли 11, 2018 Здраве
Най-вероятно почти всички в някакви ситуации сме се оказвали жертви на този вид емоционално насилие, без дори да разберем. Основната цел на психологическата манипулация "гаслайтинг" е да накара човек да се съмнява в обективността на своите възприятия и на трезвата си преценка.

Всички пътници в атракционния автобус ще разгледат безплатно Авиомузей Бургас този уикенд

Юли 11, 2018 Бургас
Всички жители и гости на Бургас, пътуващи с градския туристически автобус на 13, 14 и 15 юли, ще получат възможността със същия билет да влязат и разгледат безплатно атрактивния Авиомузей в кв. Сарафово.

Гърция гони двама руски дипломати

Юли 11, 2018 Светът
Гърция ще прогони двама руски дипломати и ще забрани на двама други да влизат в страната заради дейности, несъвместими със статута им, съобщи в. "Катимерини", позовавайки се на свои източници.

Пътуваща изложба „От море до море“ пристига в Бургас

Юли 11, 2018 Култура
Бургас ще бъде домакин на пътуващата изложба "От море до море", която се реализира съвместно с полските градове Гданск и Варшава по повод честването на 100 години от установяване на дипломатически отношения между България и Полша.

Предстои Фестивал на документалното кино

Юли 11, 2018 Бургас
Мини фестивалът за документално-художествено кино "Лято с документално кино" ще се проведе на 17-19 юли в казиното. Очакват ви прожекции на три нестандартни филма, сътворени от млади български режисьори.

Подписка против монокините на плажа в Бургас

Юли 11, 2018 Бургас
Над 400 души са се подписали в подкрепа на гражданска инициатива против нудизма и монокините на бургаския плаж. В нея се настоява Община Бургас да ограничи голотата на хората по ивиците и да се направи нудистки плаж.

Никой не посрещна Тръмп в Брюксел, всички гледали мача

Юли 11, 2018 Светът
Пристигането на президента на САЩ Доналд Тръмп в Брюксел за срещата на върха на НАТО остана незабелязано от най-високопоставените представители на властите на Белгия заради протичащия по същото време в Санкт Петербург полуфинален мач между Франция и Белгия от Световното първенство по футбол.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!