Станислава Кодeва: Благотворителността е мое призвание и ще остана вярна на принципите си

Юни 29, 2018 Интервю
Ще работим за деца и възрастни, които живеят под социалния минимум и имат нужда от подкрепа, каза новият президент на Лайънс клуб „Виа Понтика“

НАП проверява 290 души с големи разходи, но без никакви доходи

Юни 29, 2018 България
Инспекторите на НАП започват проверки на 290 души, които са извършили разходи за минали години над 50 000 лв., но едновременно с това нямат никакви официално декларирани доходи.

Националният проект „Аз съм българка“ пристига в Бургас на 2 юли

Юни 29, 2018 Бургас
"Аз съм българка" е проект, който събира в едно женската красота, пъстротата на народната носия и магията на природата ни. Негов автор е фотографът Радослав Първанов, който е заснел 20 красиви момичета и две деца на 37 различни места в цялата страна.

Избиха 400 овце и кози в Странджа заради чума

Юни 29, 2018 България
Около 400 овце и кози са евтанизирани в царевското село Кости. Причината е чума по дребните преживни животни. Преди две седмици огнище на заболяването беше открито в съседната област Ямбол.

С премиерата на операта „Луд гидия“ откриват музикалните празници „Емил Чакъров“

Юни 29, 2018 Бургас
С премиерата на операта от Парашкев Хаджиев "Луд гидия" започва на 3-ти юли тазгодишното издание на Бургаски музикални празници "Емил Чакъров" 2018. Фестивалът е посветен на 70-годишнината от рождението на световноизвестния диригент.

Лидерите на ЕС постигнаха споразумение за миграцията

Юни 29, 2018 Светът
Държавните и правителствените ръководители от ЕС постигнаха споразумение по миграцията, след продължили над 10 часа преговори в Брюксел, съобщиха Ройтерс и Франс прес.

Вторият вот към кабинета Борисов 3 бе отхвърлен

Юни 29, 2018 България
Парламентът отхвърли вота на недоверие към правителството на Бойко Борисов заради провала в политиката по сигурността. Искането беше на 80 депутати от БСП.

Мадлен Дечева: За мен поезията е любов

Юни 29, 2018 Интервю
За любовта са написани безброй стихове, песни, романи. Но тя винаги е различна, защото е твоя. Само твоя.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!