6-годишната Криси от Бургас се нуждае от 15 038 евро за лечение във Виена

Май 30, 2018 Бургас
Моля Ви, дайте шанс на детето ми само да прекрачи прага на училището за първия учебен ден, призова Лазарина Бончева

Музеите ще работят без почивен ден през лято 2018

Май 30, 2018 Бургас
От 1 юни до 30 септември 2018 г. четирите експозиции на Регионален исторически музей Бургас ще бъдат отворени за посетители без почивен ден. Лятно работно време ще е: понеделник - неделя в часовете от 10:00 до 19:00.

8-те знака, че трябва да промените живота си

Май 30, 2018 Любопитни
Наричат депресията „емоционалната чума на 21 век“. Градската среда, модерният начин на живот, стресът и напрежението, трудността в намирането на партньор и истински приятели може да срине човек.

Празнични прояви за Деня на детето

Май 30, 2018 Бургас
Богата празнична програма за Деня на детето - 1 юни, предлага Община Бургас на вниманието на родителите. Малчуганите могат да се включат в състезание с велосипеди, работилничка за хвърчила, рисунки на асфалт, забавни игри и изненади.

Махат и Емилиян Станев от учебниците

Май 30, 2018 България
Интелектуалци възразяват срещу намерението на МОН да премахне творчеството на Емилиян Станев от учебните програми. Според последните разработки за новите учебни планове се предвижда текстовете на Емилиян Станев да отпаднат от учебниците за начално училищно образование.

Ще садят маслини на Марс по европроекти

Май 30, 2018 Любопитни
Въпросът дали има живот на Марс стои открит все още, но може би скоро ще получи окончателен отговор. Италиански проект, получил европейско финансиране, има за цел да проучи възможностите, в близко бъдеще на Червената планета да бъдат засадени... маслини.

Всеки трети българин има просрочени плащания

Май 30, 2018 България
Около една трета от населението в България - 33 процента - или почти всеки трети българин, е имал през 2017 г. просрочена ипотека, наем или други финансови елементи, като например сметки за комунални услуги или плащания за наем, които обикновено се изплащат като месечни вноски.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!