В Авиомузея получаваш подарък за Великден

Април 4, 2018 Бургас
Една от най-новите атракции на Бургас - авиомузеят в кв. "Сарафово" - също се включва с интересни събития в програмата за отбелязване на Великден. На 5 април (Велики четвъртък) и 7 април (Велика събота) всички посетители ще имат възможността да създадат свое авиационно яйце.

Преди Великден: Не купувайте храни с дълъг срок на годност

Април 4, 2018 България
Агенцията по храните започна засилени проверки в магазините за качеството на агнешкото, яйцата, козунаците и всички продукти, които се купуват преди Великден. Консумирането на различни продукти и по-голямо количество води до натрупването на т. нар. Е-та в организма и носи риск за здравето.

Днес е денят, в който Юда предава Христос

Април 4, 2018 България
Днес е Велика сряда - денят от Страстната седмица, посветен на строг пост, в който Църквата припомня за предателството на Юда и призовава към покаяние. Традиционно всички епархии към Българската православна църква ще отслужат Преждеосвещена Света Литургия.

Путин: 20 страни могат да произведат ”Новичок”

Април 4, 2018 Светът
Руският президент Владимир Путин заяви, че около 20 страни могат да произведат веществото, с което във Великобритания са отровени Сергей Скрипал и дъщеря му.

Избягалите затворници са обявени за международно издирване

Април 4, 2018 България
В момента продължава търсенето на избягалите затворници по няколко направления. Радослав Колев и Владимир Пелов са обявени за международно издирване. Това съобщи главният секретар на МВР Младен Маринов, цитиран от БНР.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!