Горанов: Държавата няма да участва в сделката за ЧЕЗ

Април 3, 2018 България
Българската държава няма намерение, по какъвто и да било начин да участва в придобиването, частично или изцяло, в стартиралата и неприключила сделка за собствеността на активите на ЧЕЗ в България,каза министърът на финансите Владислав Горанов.

Българско агнешко за Великден- до16 лева за кг.

Април 3, 2018 България
Въпреки ранния Великден българско агнешко месо ще има, а цената му не трябва да е над 15-16 лева за килограм. Това каза ветеринарният лекар с дългогодишна практика д-р Петко Цачев. Цената на килограм живо тегло е 6-7 лева, но на закланото, тя достига 14 лв./кг.

Търговската война САЩ- Китай се разгаря

Април 3, 2018 Светът
Двете свръх сили в световната икономика САЩ и Китай вече са в открит конфликт по търговски въпроси и това, изглежда няма да приключи скоро. Белият дом обвини Китай, че причинява "изкривяване на глобалните пазари", след като Пекин наложи мита върху 128 американски продукта на стойност 3 милиарда долара, предаде ДПА.

4.6 милиона българи се определят като източноправославни

Април 3, 2018 България
Преди най-големия православен празник, Възкресение Христово, близо 4.6 милиона пълнолетни българи (от около 5.5 милиона пълнолетни българи у нас) се определят като източноправославни, а 500 хиляди – като мюсюлмани.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!