Съдилищата отвориха врати за бургаски ученици

Април 19, 2018 Бургас
Апелативен съд – Бургас и Административен съд – Бургас посрещнаха бургаски ученици за „Деня на отворените врати“. Съвместната инициатива се реализира за трета поредна година, като целта й е учениците е да се запознаят на място с видовете дела, които те разглеждат.

НАП търси 217 фискални инспектори

Април 19, 2018 България
Национална агенция за приходите търси 217 служители за звеното „Фискален контрол“. Агенцията е обявила конкурси за длъжността „инспектор по приходите”. Те ще работят в екипи и ще извършват фискален контрол на територията на цялата страна.

Корали от Големия бариерен риф са ”сготвени” до смърт

Април 19, 2018 Любопитни
Обширни части от Големия бариерен риф на практика са "сготвени" до смърт от скорошни топлинни вълни. Това предаде ДПА, позовавайки се на австралийско изследване, публикувано в сп. "Нейчър".

Общината пусна безплатен интернет на големите автобусни спирки

Април 19, 2018 Бургас
Днес Община Бургас постави стикери със знака wi fi върху редица ключови автобусни спирки, където жителите и гостите на града могат да ползват безплатен интернет. Той вече е активиран на територията на самите заслони, хваща се и периферно около тях.

НАТО губи важен руски доставчик на самолети

Април 19, 2018 Светът
Руската транспортна авиокомпания "Волга-Днепър" се е отказала да продължи договора си с НАТО за транспорт на военни товари със своите самолети Антонов-124. Това съобщи централата на алианса в изявление, цитирано от ТАСС и Франс прес.

Сирия даде на Русия две невзривили се US крилати ракети

Април 19, 2018 Светът
Две невзривили се крилати ракети от ударите на САЩ, Великобритания и Франция по Сирия от 14 април са намерени от сирийски военни и предадени на Русия. Това съобщи източник от сирийското министерство на отбраната, цитиран от ТАСС.

ЕК: Справяте се с безработицата, но заплатите са малки

Април 19, 2018 България
България може да бъде дадена за положителен пример в Европа за как се справя безработицата, но Европейската комисия се тревожи от ниските доходи и застаряващото население у нас.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!