Погват институции, искали хартиени свидетелства за съдимост

Април 18, 2018 България
Министър-председателят Бойко Борисов възложи на Главния инспекторат на Министерския съвет да извърши проверки в няколко институции, които продължават да изискват свидетелство за съдимост на хартиен носител като част от необходимите документи за предоставяне на административна услуга.

Бургазлии ще четат в автобуса в понеделник

Април 18, 2018 Бургас
На 23 април отбелязваме Световния ден на книгата и авторското право. По този повод Читалище "Изгрев 1909" ще представи романа "Аз още броя дните", победител в конкурса "Ръкописът" на  БНТ 1, в рамките на шестото издание на инициативата "Четем заедно една книга".

Гимназията по строителство започва реставрация на паното на Кольо Фичето

Април 18, 2018 Бургас
Благодарение на повече от 100 дарители – фирми и граждани, сред които бивши ученици на Строителния, училището събра необходимата сума за реставрация на фасадното си пано. То е изработено от художника Енчо Рачев преди повече от 55 години и изобразява Майстор Кольо Фичето.

Разказват за животните на Странджа в петък в Историческия музей

Април 18, 2018 Бургас
Публичните лекции от образователната програма на РИМ-Бургас продължават с темата „Животинският свят на Странджа - многообразен и неповторим“. Автор е биологът от Природонаучния музей Божана Рибарова-Ходулова.

„Акве Калиде“ посреща Деня на Земята с Арт-И-Факти

Април 18, 2018 Бургас
Творческите занимания за деца в изданието Арт-И-Факти на 22-ри април ще бъдат посветени на Международния ден на Земята. В традиционните работилнички на открито от 11:00 до 13:00 часа в неделя децата ще могат да си измайсторят фигури от разноцветни рециклирани пластмаси.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!