Инерком: Ще запазим утвърдените цени на ЧЕЗ поне 3 години

Април 17, 2018 България
Ще запазим работните места, доходите и социалните придобивки, които служителите в ЧЕЗ получават. Днес представители на „Инерком“ бяха изслушани от народните представители от Временната парламентарна комисия.

„Книги за смет” едновременно в пет града на 22 април

Април 17, 2018 Бургас
"Книги за смет" се завръща на 22 април 2018 г., като за първи път екологичната кампания, поощряваща четенето, ще се проведе едновременно в  5 града в страната. Тази година инициативата ще посети Бургас, София, Пловдив, Велико Търново и Стара Загора точно в Деня на Земята.

Разкриват с европейски средства пет нови социални услуги

Април 17, 2018 Бургас
Община Бургас стартира изпълнението на проект за разкриване на пет нови социални услуги в подкрепа на деца и младежи с увреждания, досега отглеждани предимно в институционални условия. По първоначални изчисления потребителите ще са 130, с опция тяхната бройка да бъде увеличена.

Раздадоха наградите ”Пулицър”

Април 17, 2018 Светът
Вестниците "Ню Йорк таймс" и "Вашингтон пост" спечелиха наградата в категорията за публикации с общонационално значение за серия от статии и материали, посветени на възможни контакти между хора от предизборния екип на Доналд Тръмп и руски представители, предадоха световните агенции.

Део, Павел и Даниела с концерт на „Тройката“ утре

Април 17, 2018 Бургас
Део, STIFF BONES, NEVERMIND, Павел и Даниела ще забавляват бургазлии на площад "Тройката". Концертът ще се проведе на 18 април, сряда, от 16:30 часа. В началото на хепънинга ще бъдат обявени победителите в ученическия конкурс за детска рисунка на тема "Моите приятели от друг етнос".

Дванадесети "Б" от Френската гимназия избра да отиде „На бал с автобус“

Април 17, 2018 Бургас
Учениците от дванадесети "Б" клас от ГРЕ "Г.С. Раковски" - гр. Бургас избраха да отидат "На бал с автобус". Има достатъчно време и други абитуриенти да последват техния пример.     

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!