Страсбург: Мислете за споразумение за царските имоти

Април 12, 2018 България
Еропейският съд по правата на човека в Страсбург реши днес да даде срок на правителството до 13 септември тази година да представи възраженията си или да потърси споразумение със Симеон Сакскобургготски по две от трите жалби, свързани с върнатите му и впоследствие отново отнети имоти.

Президентът Радев свиква КСНС за сигурността и отбраната

Април 12, 2018 България
Президентът Румен Радев свиква на 19 април заседание на Консултативния съвет за национална сигурност. Темата на заседанието, което ще се проведе от 14 часа на "Дондуков“ 2 е „Актуални рискове и заплахи за националната сигурност на Република България".

Електронната система за прием в първи клас вече е активна

Април 12, 2018 Бургас
Електронната система за прием на ученици в първи клас в бургаските училища вече е активна. Попълването на регистрационните форми за кандидатстване започва от 15 май.

Остават 16 дни до „Флора Бургас“ 2018

Април 12, 2018 Бургас
Остават около две седмици до най-цветното и пролетно събитие в града - "Флора Бургас" 2018, което ще се проведе от 28 април до 7 май. В изработването на изложбените зони ще се включат десетки професионалисти и любители.

За 10 г. сме намалели с население колкото област Бургас

Април 12, 2018 България
За 10-годишен период България е намаляла с над 416 хиляди души, отчитат данни от анализ на Евростат за демографските тенденции в страните на ЕС. Това е население с размерите на област Бургас, предаде БНР.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!