Домашният социален патронаж разширява дейността си

Октомври 9, 2018 Бургас
Домашен социален патронаж - Бургас разширява своята дейност, като от началото на октомври започна да обслужва и хора от село Миролюбово. Потребителите там получават всеки ден топла храна и помощ в ежедневните си дейности.

Великолепната Татяна Лолова откри "Порт Прим Арт Фест" 2018

Октомври 9, 2018 Бургас
Великолепната актриса Татяна Лолова даде старт на фестивала на изкуствата "Порт Прим Арт Фест" вчера. Публиката посрещна звездата с нестихващи аплодисменти. Приветствие към присъстващите отправиха кметът Димитър Николов и творческият директор на феста- художникът Стефан Божков. 

"Вояджър 2" стигна до границите на Слънчевата система

Октомври 9, 2018 Любопитни
"Вояджър 2" вероятно се е доближил до границите на Слънчевата система, съобщи Лента като цитира учени от НАСА. До тези заключения стигнали специалисти, след като анализирали данни, събрани от инстумента на космическия апарат.

ЕК: Мръсните дизели не бива да отиват в Източна Европа

Октомври 9, 2018 Светът
Открай време Източна Европа предупреждава: старите и мръсни дизелови автомобили, които излизат от употреба на Запад заради обсъжданите забрани и ограничения на тези коли, рано или късно се оказват в източноевропейските членки на ЕС.

Няма да има промяна в цената на тока до края на годината, увери шефът на КЕВР

Октомври 9, 2018 България
Няма да има промяна в цената на тока до края на годината. Това каза председателят на КЕВР доц. Иван Иванов по време на обществено обсъждане на проект на решение относно изменение на цените на електрическата енергия във връзка с изменение на цените на природния газ от 1 октомври 2018 година.

ИЗКУСТВОТО ДА ЖИВЕЕМ – беседи с психолога: Защо някои хора се държат демонстративно? Как да намерим общ език с такъв човек?

Октомври 9, 2018 Здраве
В новата ни рубрика „Изкуството да живеем“ ще можете да намерите отговори на вълнуващи ви въпроси за живота и отношенията в семейството и извън него

Пентагонът прави ГМО армия от насекоми

Октомври 9, 2018 Любопитни
Американските учени планират да използват насекоми, които да пренасят генномодифицирани болести. Целта обаче е не да унищожават противника, а да предпазват реколтата от засушавания или от други опасности.

Гугъл спира социалната си мрежа

Октомври 9, 2018 Светът
Гугъл спира работата на социалната си мрежа Гугъл плюс (Google+), след като през март беше открита уязвимост, която може да е изложила на опасност личните данни на до половин милион потребители, предадоха Асошиейтед прес и Франс прес.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!