Деца изпадат в апатия, от мъка не чувстват и болка

Октомври 3, 2018 Светът
Те са загубили семействата си в Сирия, а ги държат заключени в лагери, каза Руслан Трад Може ли България да е като остров на спасението за мъчениците от Близкия изток?

Уфологът Стамен Стаменов: Жив съм благодарение на феномен от Бургас

Октомври 3, 2018 Видео новини
Иван Милев спасил известния изследовател на паранормални явления, като открил опасен геопатогенен меридиан под блока, в който живеел и го накарал да се изнесе веднага оттам

Предприемат спешни мерки за укрепване на свлачищата в Сарафово

Октомври 3, 2018 Бургас
Специалисти ще направят спешен оглед на активиралото се крайбрежно свлачище на улица "Черно море" в бургаския квартал Сарафово. За това се разбраха днес кметът на Община Бургас Димитър Николов и инж. Йордан Йорданов - управител на "Геозащита" - Варна.

Нобеловата награда за химия е за "овладяване на мощта на еволюцията"

Октомври 3, 2018 Светът
Американците Франсес Х. Арнолд и Джордж П. Смит и британецът Грегъри П. Уинтър спечелиха Нобеловата награда за химия за "овладяване на мощта на еволюцията", съобщиха световните информационни агенции.

Три дни Фестивал на рибата и виното

Октомври 3, 2018 Бургас
Остават само два дни до началото на тазгодишното издание на Фестивала на рибата и бирата в Бургас, който ще се проведе от 5-ти до 7-ми октомври на площад "Тройката".

Безплатни прегледи на зъбите за първокласниците

Октомври 3, 2018 Бургас
Безплатни профилактични прегледи ще бъдат извършвани на първокласниците в Бургас. Кампанията е под надслов "С усмивка при зъболекаря" и ще продължи от 2 октомври до 15 декември. В нея участват още 5 общини от областта.

Въвеждат се временни промени по линиите на градския транспорт

Октомври 3, 2018 Бургас
Във връзка с планирани ремонтни дейности в ж.к. "Меден рудник" и ул. "Спортна" се въвеждат промени в обслужването на някои линии от градския транспорт.

Посетете цветния базар "Флора Есен"

Октомври 3, 2018 Бургас
С прекрасни сезонни цветя, луковици и посадъчен материал ще бъде изпълнен вътрешният двор на Експоцентър "Флора" по време на четвъртото издание на цветния базар "Флора Есен". Изложението ще се проведе от 11 до 14 октомври с работно време от 10:00 до 19:00 часа.

Дървен лаптоп намалява електронните отпадъци

Октомври 3, 2018 Любопитни
Екологична група от Дъблин създаде устойчив лаптоп, който намалява електронните отпадъци. Новият продукт е дело на същия екип, който по-рано разработи дървения компютър.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!