Тони Димитрова и Рафи помагат на 10-годишно момче с тумор в мозъка

Октомври 10, 2018 Бургас
50 000 евро са нужни за спасението на Антонио от Бургас, да му помогнем!

Роскосмос разработва плазмен двигател

Октомври 10, 2018 Любопитни
Роскосмос планира да създаде модел на високоенергиен плазмен ракетен двигател без електроди и щанд за тестване, според материалите, публикувани на уеб страницата на ракетния производител "Енергомаш", предава РИА Новости.

Русия и Украйна пред религиозен сблъсък

Октомври 10, 2018 Светът
Руската православна църква предупреди днес, че в Украйна може да избухнат протести, ако Вселенският патриарх признае независима от Москва украинска патриаршия, предаде БТА, позовавайки се на информация от Франс прес.

Общината изгражда нов социален център за хора с тежки увреждания

Октомври 10, 2018 Бургас
Община Бургас изгражда нов социален център, в който ще се полагат грижи за хора с тежки увреждания. Едновременно с това социалните работници ще оказват подкрепа и на семействата на лицата в неравностойно положение.

Музейната лекция в събота- за Димитровден и забравените традиции

Октомври 10, 2018 Бургас
Образователната програма на РИМ-Бургас „Опознай Бургас и Бургаския край“ продължава тази събота, 13 октомври с лекция за един от най-големите есенни празници– Димитровден.

Организират безплатни уроци по програмиране за деца

Октомври 10, 2018 Бургас
Европейска седмица на програмирането се провежда от 6 до 21 октомври 2018 г. Тя цели да запознае всеки със света на технологиите и програмирането по забавен начин. Събитието ще се проведе на 13 и 20 октомври в Бургас.

Бизнесмени плащали на Ники Хейли полети в частни самолети и билети за мачове

Октомври 10, 2018 Светът
Асоциация за насърчаване на етиката в американската политическа класа заяви ден преди оставката на Ники Хейли, че постоянният представител на САЩ в ООН е получавала неправомерно подаръци, предаде Франс прес, цитирана от БТА.

Тейлър Суифт обра Американските музикални награди

Октомври 10, 2018 Любопитни
Тейлър Суифт спечели четири отличия, включително за изпълнител на годината, на Американските музикални гради и би изпълнители като Дрейк, Ед Шийран, "Имаджийн дрегънс" и Пост Малоун.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!