Графиня Катерина Билай: Вярата е вълшебно хапче, диетите носят страдание

Януари 24, 2018 Интервю
Не си правете олтар от вестникарски изрезки за анорексични „красавици“ или напомпани батки, животът на килограм ви отдалечава от щастието, казва екологът на човешката душа

Един глас от ГЕРБ отряза Истанбулската конвенция в НС

Януари 24, 2018 България
Парламентарната комисия по въпросите на децата, младежта и спорта отхвърли Истанбулската конвенция, правната отказа да я разгледа, само външната я прие. Комисията по младежта и спорта не прие спорния документ с 9 на 10 гласа, като решаващ беше вотът "против" на депутата от ГЕРБ Георги Марков.

Нови санкции за шофьорите

Януари 24, 2018 България
Това са част от мерките, които се обсъждат в транспортното министерство.

Грипна епидемия и ваканция обявиха в област Бургас

Януари 24, 2018 Бургас
На свое заседание Регионалният щаб за борба с грипа и острите респираторни заболявания /ОРЗ/ взе решение за обявяване на грипна епидемия на територията на област Бургас. Същото се налага във връзка с нарасналия брой на заболелите от грип и ОРЗ.

Големите вериги вдигнаха цената на бензина

Януари 24, 2018 България
За последните три дни в страната е регистрирано поскъпване на бензините. Днес най-масовият бензин А 95 се продава от 1.86 до 2.20 лева за литър. Средната цена за страната е 2.09 лева за литър.

Румен Радев: Край на ледената епоха с Русия

Януари 24, 2018 България
Президентът Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова дават пресконференция по повод първата годишнина от встъпването им длъжност.

Бургаските ученици излизат в грипна ваканция

Януари 24, 2018 Бургас
На основание данните за процента болни хора и разпространението на сезонната зараза, кметът Димитър Николов издаде заповед за обявяване на грипна епидемия на територията на общината. В тази връзка от днес на обед, 24 януари, до 29 януари /понеделник/ включително, се преустановяват учебните занятия във всички бургаски училища.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!