Ясни са първите пет имена във VIP Brother

Септември 7, 2017 Любопитни
Продуцентите се похвалиха, че подборът тази година е наистина разнообразен и гарантира изключително силен сезон.

Министерски съвет отпуска 100 млн.лв. за пътища

Септември 7, 2017 България
Днес с решение на Министерски съвет беше прието постановление за отпускане на 100 млн. лв. от бюджета на Р България за рехабилитация, ремонт, реконструкция на републикански пътища на територията на страната, осигуряване на тяхната безопасност, сигурност.

Апелативният съд потвърди ефективна присъда за укрити данъци

Септември 7, 2017 Бургас
66-годишният Юрий Александров, собственик на еднолично търговско дружество в гр.Сунгурларе, ще изтърпи наказание от две години и осем месеца лишаване от свобода за укриване на данъци в особено големи размери. Тричленен състав на Бургаския апелативен съд потвърди осъдителната присъда.

Арт и дизайн работилницата разкрива групи в МКЦ

Септември 7, 2017 Бургас
От 15 септември Арт и дизайн работилницата ще разкрие първите си групи в Младежки културен център – Бургас. Заниманията ще се провеждат всяка събота и неделя от 09:30 до 13:30 часа. Инициативата цели задоволяване на огромния интерес от страна на родители и деца.

УМБАЛ призовава: Дари кръв, спаси живот

Септември 7, 2017 Здраве
От УМБАЛ Бургас напомнят, че кръводарителската акция, която бе обявена миналата седмица, продължава. От лечебното заведение призовават всеки, който иска да помогне за спасяването на човешки живот, да посети Отделението по трансфузионна хематология (Кръвния център) от 07:30 до 14:00ч. в делнични дни.

”Ирма” и ”Харви” опустошиха острови и убиха десетки хора

Септември 7, 2017 Светът
Ураганът "Ирма"опустошиха два карибски острова. Флорида се готви да го посрещне. Жертвите на друг ураган - "Харви", опустошил Тексас и Хюстън, вече са 70. Малкият карибски остров Барбуда е разрушен на около 90 процента от урагана "Ирма".

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!