Слави Трифонов започва партиен проект

Септември 15, 2017 България
Слави Трифонов обяви в отворено писмо до медиите, че започва да търси морални и квалифицирани българи, които да заместят сегашната политическа класа. Още в началото на лятото се появи информация, че телевизионният водещ ще основе политическа партия.

ФТА „Никола Гинов“ участва в престижен фестивал в Южна Корея

Септември 15, 2017 Култура
Фолклорен танцов ансамбъл "Никола Гинов" към Младежки културен център - Бургас участва в шестдневния Международен фолклорен танцов конкурс "Cheonan World Dance Festival 2017". Това е най-големият танцов фестивал в Република Корея.

Сдружение SOS-ПТП зарадва децата на първия учебен ден

Септември 15, 2017 Бургас
По традиция Сдружение SOS-ПТП, заедно с Инспектор Хитами зарадваха бургаските деца по случай първия учебен ден. Около 100 бургаски деца се включиха в мащабна кампания, чиято кулминация бе срещата на децата с Инспектор Хитами.

Областният управител откри учебната година в ОУ "Климент Охридски"

Септември 15, 2017 Бургас
Областният управител Вълчо Чолаков присъства на тържествата в ОУ "Климент Охридски" Бургас. Чолаков се обърна към присъстващите  учители, родители и ученици с пожелания за успешна учебна година, изпълнена с много постижения, завоювани победи и покорени върхове.

Татяна Байкушева: Вдъхновяват ме морски истории за трудности, саможертва, приключения и романтика

Септември 15, 2017 Интервю
За романтиката на морските пътешествия са написани много книги, навярно запалили много мъже да отдадат живота си на морето. А там се случват много неща – и смешни, и тъжни, забавни и страшни, интересни и необикновени. Шарени. Като света.

Кметът Николов откри учебната година в “синьото училище“

Септември 15, 2017 Бургас
Кметът Димитър Николов и заместникът му Йорданка Ананиева откриха учебната година в ОУ "Петко Росен" в най-големия бургаски комплекс "Меден рудник". Неотдавна то беше санирано и местните жители започнаха да го наричат "синьото училище", заради новия цвят на фасадата му.

Общината стимулира най-активните ползватели на вело системата

Септември 15, 2017 Бургас
Като част от инициативите, посветени на "Европейската седмица на мобилността 2017", Община Бургас ще стимулира най-активните ползватели на нейната система за отдаване на велосипеди под наем. Победителите ще получат чудесни награди, така че не се колебайте да се включите.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!