Нибиру минава край Земята, ще оцелее ли човечеството?

Септември 13, 2017 Любопитни
Колкото повече светли същества се обединят и изпращат своите чисти мисли и емоции към Всевишния, толкова е по-голям шансът ни да се спасим, казва уфологът Стамен Стаменов

Ден на отворените врати в „Бургасбус“

Септември 13, 2017 Бургас
На 17 септември „Бургасбус“ организира ден на отворените врати. Тази неделя всеки ще получи възможност да види как работи общинският превозвач. Събитието започва в 10:00 часа пред входа на базата на дружеството и ще приключи в 13 часа.

На Кръстовден представят фотоизложбата "Хората на Странджа" в Историческия музей

Септември 13, 2017 Бургас
Изложбата "Хората на Странджа" ще бъде открита на 14 септември 2017 г. в Иконната зала на Историческата експозиция към РИМ Бургас (ул. Лермонтов 31). Тя е дело на специалистите от Исторически музей "Проф. Александър Фол"- гр. Малко Търново.

„Меден рудник” празнува с фолклорна музика, детски игри и народни борби

Септември 13, 2017 Бургас
За седма поредна година най-големият жилищен комплекс на Бургас ще отбележи с интересни събития своя празник. Традиционен организатор е Народно читалище "Паисий Хилендарски 1928" и местен Инициативен граждански комитет, с финансовата подкрепа на Община Бургас.

Мотористи от 27 държави ще се включат в Парад на нациите в събота на Пантеона

Септември 13, 2017 Бургас
Мощен рев на мотори ще огласи Пантеона в събота. От 14:30 -17:00 часа там ще се проведе Парад на нациите, в който ще вземат участие представители на 27 държави.

Сезонът в Младежки културен център започва с няколко нови школи

Септември 13, 2017 Бургас
През новия творчески сезон в Младежки културен център - Бургас отново стартират работа над 20 школи за обучение през свободното време в направленията театър, танци, музика, изкуство, спорт, които търсят своите нови възпитаници.

Библиотеката с подарък за ученици на 15-и септември

Септември 13, 2017 Бургас
Регионална библиотека „Пейо Яворов” ще изненада приятно учениците на 15-и септември. От културния институт са приготвили специален подарък за всички, които ще прекрачат прага на библиотеката в първия учебен ден. Те ще получат безплатна годишна читателска карта.

Архитектурна работилница АРХ+ гостува във „Флората“

Септември 13, 2017 Бургас
За втора поредна година, откакто е учредена през 2011-та, Работилницата по Параметричен Дизайн и Сложно Архитектурно Моделиране АРХ+ ще се проведе в Бургас, 21 - 26 септември. За седемте години на своето същестуване, тя е обучила над 150 студенти по Архитектура, Дизайн, Инженерство и Ландшафт.

Учени съобщиха за бавната смърт на Вселената

Септември 13, 2017 Любопитни
Учени от Европейската южна обсерватория съобщиха за бавната смърт на Вселената, след като количеството на енергията във всички галактики непрекъснато намалява. Астрономите изучили над 220 хиляди галактики.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!