Отбелязваме Европейската седмица на мобилността

Септември 11, 2017 Бургас
В рамките на Европейската седмица на мобилността / 16-22 септември/ на територията на Централната част на Бургас са предвидени редица дейности, с които да се провокират най-малките жители на крайморската община.

Апелативният съд потвърди екстрадицията на Митрадевананда Свами

Септември 11, 2017 Бургас
Състав на Бургаския апелативен съд потвърди решение на ОС – Бургас, с което е допусната екстрадицията на руския гражданин Митрадевананда Свами. Свами е издирван от съдебните власти на Руската федерация за престъпления срещу лица ненавършили 14 години.

РИОСВ провери 15 търговски обекти за наличието на найлонови торбички

Септември 11, 2017 Бургас
Регионалната инспекция по околна среда и водите в Бургас провери през август 15 търговски обекти за спазване изискванията на Наредбата по отношение на пуснатите на пазара пластмасови торбички за пазаруване. Обектите са в общините Бургас, Поморие, Руен, Айтос, Сунгурларе, Средец и Камено.

И Китай планира да спре колите с ДВГ

Септември 11, 2017 Светът
Китай се присъедини към Франция и Великобритания, обявявайки планове да сложи край на продажбите на бензинови и дизелови автомобили, предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Септемврийска вечер с музиката на Георги Шагунов

Септември 11, 2017 Бургас
Произведения на Георги Шагунов ще звучат на 12 септември от 18.30 часа на Открита сцена "Охлюва" в Морската градина. Събитието се провежда между две важни за българската история дати - 6 септември - Ден на Съединението, и 22 септември - Ден на Независимостта.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!