Разпродават имущество на "Пикадили" за над 1 млн. лв.

Август 7, 2017 България
Имущество за над 1 млн. лева на обявената във фалит търговска верига „Пикадили” е пуснато на търг от частен съдебен изпълнител. Това става ясно от справка на Камарата на частните съдебни изпълнители.

Бургаска гордост: Константин Гаров и Атанас Динев се върнаха с математически медали от Рио де Жанейро

Август 7, 2017 Бургас
Двама бургазлии бяха членове на българския национален отбор, който се представи успешно на престижно световно математическо състезание в Рио де Жанейро, Бразилия.

Бунт срещу Макрон заради "първата дама"

Август 7, 2017 Светът
Френският президент Еманюел Макрон е изправен пред народен бунт срещу плановете му да даде на съпругата си официален статут на "първа дама", пише британският в. "Гардиън".

Наградиха шампионите от Европейското по ветроходство на официална церемония

Август 7, 2017 Бургас
На официална церемония на яхтеното пристанище в Бургас бяха наградени шампионите от Европейското първенство по ветроходство клас Оптимист.

Бургаският духов оркестър с 11 безплатни концерта през август и септември

Август 7, 2017 Бургас
Лято е, а то носи със себе си една несравнима емоция, част от която е и хубавата музика. Именно на това залага и тазгодишната програма, която Духов оркестър - Бургас е подготвил за своята публика.

Организират турнир по шаолински футбол на бургаския плаж

Август 7, 2017 Бургас
Серия от турнири по сепак такроу на плажа ще се проведат по нашето Черноморие през месец август. В Бургас също ще видим този изключително атрактивен спорт на 12-13 август - игрищата по плажен футбол, намиращи се до р-т "Нептун".

Днес наблюдаваме частично лунно затъмнение

Август 7, 2017 България
Тази вечер ни очаква интересно небесно шоу – частично лунно затъмнение. Можем да го наблюдаваме от 20:29 ч. заедно с изгрева на Луната.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!