Пет заведения в Приморско запечатани след проверка от НАП

Август 21, 2017 Бургас
Пет от най-популярните заведения в центъра на Приморско бяха запечатани в неделя вечер от НАП Бургас за 48 часа с цел обезпечаване на доказателства по предстоящи ревизионни действия, съобщиха от приходното ведомство в морския град.

3-те най-странни разработки на СССР

Август 21, 2017 Любопитни
Студената война ражда доста открития, плод на първоначално секретни разработки. Не всички проекти са били успешни, а странността на някои от тях е ненадмината.На съветските учени не им липсват революционни идеи, но прилагането им на практика е съвсем друго нещо.

6 дни строят, 7 дни събарят мавзолея на Георги Димитров

Август 21, 2017 България
На тази дата, 21 август, преди 18 години започва историческото събаряне на мавзолея на Георги Димитров в София. Мавзолеят е взривен в последните дни на август 1999 г. по инициатива и под прякото ръководство на Евгений Бакърджиев - министър на регионалното развитие и благоустройството в правителството на ОДС.

Как Путин разруши САЩ и спечели третата световна

Август 21, 2017 Светът
Според "Хуфингтън Поуст", Русия вече е спечелила третата световна война. Любопитен материал публикува преди 2 дни небезизвестният "Хъфингтън Поуст". Авторът му Майкъл Розенблум смята, че Русия е спечелила Третата световна война.

11-годишно момиче намерено убито в асансьор в Меден рудник

Август 21, 2017 Бургас
11-годишно момиче е намерено мъртво в асансьор в Бургас, убиецът му е установен и задържан. Момче на 15 години е арестувано за убийството на момичето.

На 30 септември всички гостуващи изложби в Бургаския музей безплатни

Август 21, 2017 Бургас
В последния ден на летния сезон - 30 септември Регионалния исторически музей Бургас ще отвори вратите на експозициите си безплатно. Поводът е отбелязването на Европейски дни на наследството` 2017.

Откриват днес 45-ия Международен фолклорен фестивал

Август 21, 2017 Бургас
Само след няколко часа Бургас ще стане още по-шарен, пъстър и екзотичен. Многообразие от култури, традиции и обичаи ще се съберат на едно място, за да пеят, танцуват и се забавляват на открито, заедно с жителите и туристите на морския град.

Цяла седмица проверяват шофьорите за скорост

Август 21, 2017 Бургас
По инициатива на Европейската мрежа на службите на пътна полиция, от 21 до 27 август на територията на всички държави-членки, вкл. и България, ще бъде извършен засилен контрол по спазване на разрешената максимална скорост за движение.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!