Китайци с интерес към АЕЦ "Белене" и АМ "Черно море"

Август 18, 2017 България
Китайски инвеститори проявяват сериозен интерес към АЕЦ „Белене”. Това съобщи премиерът Бойко Борисов, който днес се срещна с тях в Бургас заедно с кмета на общината Димитър Николов. Домакин на продължилите два часа разговори беше градоначалникът.

Мими – монахът, превърнал се в супермодел

Август 18, 2017 Любопитни
Сега Мими е супермодел и редовно се появява на кориците и страниците на популярни издания, участва в рекламни кампании на световноизвестни марки и е една от най-скъпо платените фотомодели в Тайланд. Гледайки я, трудно можем да повярваме, че допреди по-малко от 10 години тя е била монах в будистки манастир.

Македонският парламент свали от поста главния прокурор

Август 18, 2017 Светът
Македонският парламент освободи досегашния главен прокурор Марко Звърлевски, който беше назначен по времето на правителството на Никола Груевски.

Иван Илиев: Мечтая да снимам целия разкош на България

Август 18, 2017 Интервю
Иван Илиев има щастието всеки ден да пътува из България – такава е професията му. Но освен служебните си ангажименти, Иван не пропуска възможността да се наслади на красивите гледки край пътя, на величествени природни пейзажи, зареждащи те с красота и вълнение, и спиращи дъха мигове.

Агенцията по храните иззе тонове храни и затвори 13 обекта по Черноморието

Август 18, 2017 България
Българската агенция по безопасност на храните извърши 3000 извънредни проверки по Черноморието за месеците юни и юли. В резултат на инспекциите са съставени 92 акта и са издадени 250 предписания.

Председателят на Народното събрание Димитър Главчев изрази най-дълбоки съболезнования и съпричастност по повод терористичния акт в Барселона

Август 18, 2017 България
Председателят на Народното събрание Димитър Главчев изрази най-дълбоки съболезнования и съпричастност по повод терористичния акт в Барселона в адреси до председателите на Конгреса на депутатите и на Сената на испанския парламент.

Прокуратурата иска отмяна на текстовете разрешаващи силната музика след 23:00 ч

Август 18, 2017 България
Вчера Окръжна прокуратура-Бургас внесе в Административен съд-Бургас протест против разпоредбата на чл.3 ал.1 от „Наредба №1 за осигуряване на обществения ред, спокойствието и сигурността на гражданите, за опазване на общинската собственост и околната среда , за безопасност на движението на територията на община Несебър".

Почитаме Успение на свети Иван Рилски

Август 18, 2017 България
Църквата почита днес най-великият български светец, закрилник на народа ни, свети Йоан Рилски. Той е починал на 18 август 946 година.

Консулът ни в Барселона: Двама българи са в неизвестност, търсим ги!

Август 18, 2017 Светът
Двама българи се издирват от техни близки в България след атаката в Барселона вчера следобед. Тази информация съобщи Борислав Евлогиев, консул в испанския град.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!