Нова опасна дрога. Ученици използват капки за очи

Юли 4, 2017 България
Учениците използват нова опасна дрога под формата на капки за очи, които се продават в аптеките. За това алармират от Обществената комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни в Добрич.

ЕП одобри Мария Габриел за еврокомисар по цифровизацияра

Юли 4, 2017 Светът
Европейският парламент одобри днес Мария Габриел за еврокомисар по цифровизацията. При тайното гласуване днес в Страсбург Габриел получи 517 гласа подкрепа, против бяха 77 евродепутати, а 89 се въздържаха, предаде БТА.

КАТ ще проверява и пътниците в колите за неплатени глоби

Юли 4, 2017 България
Електронни фишове ще се връчват и на пътниците в колата, когато шофьорът бъде спрян за проверка. Това обяви пред БНТ началникът на сектор "Пътен контрол" в отдел "Пътна полиция" Росен Рапчев.

МОСВ: Найлоновите торбички намаляха с 50%

Юли 4, 2017 България
България е една от първите страни в Европейския съюз, която е въвела едни от най-строгите ограничения за употребата на найлонови торбички. Тези до 25 микрона са с наложена продуктова такса още през 2012 година, припомни Славея Стоянова.

"Пощенска кутия за приказки" гостува за първи път в Бургас

Юли 4, 2017 Култура
Литературният проект "Пощенска кутия за приказки" гостува за първи път в Бургас! Чудесни истории, разказани по интересен начин от интересни хора, ще чуете на 6 юли в експо център "Флора".

Забележителни нощни пеперуди във „Флората“

Юли 4, 2017 Бургас
Над 250 какавиди и пеперуди ви очакват в живата изложба, експонирана в експо център "Флора". Тя е отворена всеки ден от 09:00 до 20:00 ч. Акцентът тази седмица са 50 какавиди "филипински микс", които започнаха да се излюпват една по една - различни видове лястовичи опашки и цели 30 пеперуди синьо морфо.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!