„Солени ветрове“ събират в Бургас бардове от три страни

Юли 26, 2017 Култура
36 поети с китара ще излязат на „Охлюва“, осем талантливи ученици от Бургас има сред тях

Филип Морис инвестира в бездимни тютюневи изделия

Юли 26, 2017 Светът
Филип Морис Интернешънъл инвестира 490 млн. евро във фабрика за бездимни тютюневи изделия в Румъния. Филип Морис Интернешънъл Инк. (ФМИ) планира инвестиция от близо 490 млн. евро за трансформиране на своята цигарена фабрика в Румъния.

Депутатите задължиха бизнеса да плаща редовно заплати

Юли 26, 2017 България
С голямо мнозинство депутатите приеха на първо четене промени в Кодекса на труда, насочени срещу неизплащането на заплати от страна на работодатели. "За" гласуваха 138 народни представители, а един се въздържа.

Безценна находка е открита при разкопките на крепостта Русокастро

Юли 26, 2017 Бургас
При археологическите проучвания на крепостта Русокастро е открита изключително рядка и елитна находка. При разкопки е намерена двустранна икона от слонова кост с лицево изображение на архангел Гавраил и на св. Василий Велики.

Ъпгрейднаха бургаската рент-а-байк система с електрически велосипеди

Юли 26, 2017 Бургас
В Бургас вече четири години успешно функционира система за отдаване на обществени велосипеди под наем. Благодарение на нея много хора откриха удоволствието и полезните ефекти от този вид транспорт и си закупиха собствени колелета.

Българите предпочитат срещите с приятели, сочи проучване

Юли 26, 2017 България
Почти 22% от българите се срещат всеки ден със семейството си или с други роднини. Всекидневните срещи с приятели предпочитат около 25 процента. Данните са на Евростат от анализ за предпочитанията на европейците на възраст над 16 години през 2015 г., съобщава БТА.

Чешмички пускат текила в Лос Анджелис

Юли 26, 2017 Любопитни
В Лос Анджелис бяха инсталирани чешмички, пускащи текила, радващи се на огромна популярност, съобщава изданието "Холивуд рипортър", цитирано от БТА. Акцията бе свързана с Националния ден на текилата, който се отбеляза в САЩ на 24 юли.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!