Топим се заради най-висока в ЕС смъртност и ниска раждаемост

Юли 10, 2017 България
Населението в България намалява, смъртността е най-високата, а раждаемостта е сред най-ниските в ЕС, сочи европейската статистика. Населението в България е намаляло със 7.3 на 1000 миналата година, сочат данни на Евростат, представени от Европейската комисия.

Спасено е щъркелче в кв. Ветрен

Юли 10, 2017 Бургас
Малък щъркел бе спасен в кв. Ветрен от експерти на РИОСВ-Бургас. В инспекцията постъпи сигнал за паднало щъркелче в безпомощно състояние. Птицата бе върната в гнездото с помощта на служители от КЕЦ-Бургас (Клиентски енергоцентър).

Борисов обеща 4 лентов път Бургас-Слънчев бряг

Юли 10, 2017 Бургас
Премиерът Бойко Борисов обеща догодина да се пътува по четирилентов път между Бургас и "Слънчев бряг". Това ще стане, ако няма обжалване на процедурите. Борисов заяви това в Бургас, където откри обновената част на изградената преди сто години Морска градина, съобщи БТА.

ГДБОП вече може да шпионира ”Вайбър”, ”Фейсбук” и ”Скайп”

Юли 10, 2017 България
Главната дирекция "Борба с организираната престъпност" (ГДБОП) вече може да извлича информация от мобилни приложения като "Вайбър", "УатсАп", "Скайп" и др. Това пише "Сега", пояснявайки, че шпионският софтуер, който пробива мобилни устройства, е купен с обществена поръчка.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!