Владимир Путин твърди, че 50 пъти са се опитвали да го убият

Юни 8, 2017 Светът
Руският президент Путин разкрива в серия от разговори с американския кинодокументалист Оливър Стоун, че през годините са предотвратени 50 опита да бъде убит. Това съобщава сайтът "Хил", цитиран от БТА.

Президентът пилотира изтребител F-15C

Юни 8, 2017 България
Президентът Румен Радев изпълни полет на изтребител F-15C, като специален гост на българско-американската летателна тренировка „Тракийски орел 2017“. Държавният глава бе поканен от командващия ВВС на САЩ в Европа и Африка и командир на Съюзното военновъздушно командване на НАТО генерал Тод Уолтърс.

Затварят “Крайезерна” за целия юни

Юни 8, 2017 Бургас
Реконструкцията на ул. "Крайезерна" навлезе във финална фаза. Всички усилия са впрегнати, за да бъде обектът завършен до края на юни. Така обновената и разширена улица ще поеме трафика към Южното Черноморие и още тази година ще спомогне за отпушване на пословичните летни задръствания при входа на Бургас.

Бургазлии показаха дигитални умения в Археологическия музей

Юни 8, 2017 Бургас
Повече от 30 посетители се включиха в деня на Уикипедия на бургаския Археологически музей. Те направиха и споделиха 15 нови изображения в най-голямата електронна енциклопедия, редактираха статии на различни езици, с което обогатиха дигитално представяне на музея и неговите експонати в Интернет.

Д-р Бойко Миразчийски е пак изпълнителен директор на УМБАЛ

Юни 8, 2017 Бургас
Общото събрание на акционерите в УМБАЛ Бургас АД гласува нов Съвет на директорите. За председател бе избрана Росица Иванова, която е представител на Министерството на здравеопазването, а за зам.-председател д-р Валентин Стоев.

Находка в Мароко променя историята за Хомо сапиенс

Юни 8, 2017 Любопитни
Останки от Хомо сапиенс, които датират отпреди 300 000 години и напомнят тези на съвременен човек, бяха открити в Мароко, съобщи Франс прес. Находката връща със 100 000 години назад във времето появата на Хомо сапиенс.

ЛУКОЙЛ представи своята екологична програма в България

Юни 8, 2017 Бургас
Ръководители на нефтена компания ЛУКОЙЛ, сред които вицепрезидентът по Нефтопреработка, нефтохимия и газопреработка, г-н Рустем Гималетдинов, представиха корпоративната екологична програма на ПАО ЛУКОЙЛ в Бургас.

Започват летните школи за деца в Центъра за подкрепа и личностно развитие

Юни 8, 2017 Бургас
И това лято Центъра за личностно развитие осигуряват летни занимания за малчуганите. Децата от еко- и арт-училищата ще се включат в редица разнообразни дейности, сред които работа с природни материали, забавна математика и родна реч.

11 арестувани при акция в ДАИ

Юни 8, 2017 България
Нова акция на ГДБОП е била проведена вчера в Изпълнителната агенция "Автомобилна администрация" (бивша ДАИ).

Над 200 фехтовачи от 6 държави кръстосват шпаги за купа "Бургас"

Юни 8, 2017 Бургас
Над 200 състезатели от България, Румъния, Турция, Гърция, Молдова и Словения ще кръстосат оръжия в традиционния турнир по фехтовка за купа "Бургас" от 9 до 11 юни.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!