Бард „тъче“ „Шарена черга“, нуждае се от 1570 лева за албума (ВИДЕО)

Юни 7, 2017 Култура
Виктор Макаров призова своите приятели и почитатели да му помогнат

За пръв път СЗО подреди антибиотиците по категории, за да ограничи ползването им

Юни 7, 2017 Здраве
За пръв път откакто от 40 години насам съществува световният Списък на най-важните лекарства на Световната здравна организация, в него се въвеждат категории за антибиотиците с цел да се прекрати масовата злоупотреба с тях, заради която се изгражда опасна резистентност и те губят ефективността си.

Правнук на Сава Катрафилов пише книга за Ботевия четник

Юни 7, 2017 Бургас
Георги и Панайот Катрафилови, заедно с праплеменицата на революционера - Светлана Стоянова, и семействата им, поднесоха цветя пред паметника му в Бургас

Ангелкова: Грешно рекламират Слънчев бряг в чужбина

Юни 7, 2017 Бургас
За цялото българско Черноморие ще има командировани около 976 полицаи, като само в Бургас са 780, голяма част от тях са концентрирани в „Слънчев бряг“. Това каза министърът на туризма Николина Ангелкова по bTV.

Катар преговаря с Иран и Турция за доставки на храни

Юни 7, 2017 Светът
Катар преговаря с Иран, Турция и други страни за доставки на храни и питейна вода. Турция пък ще разглежда закон за разполагане на войски в Катар. Доставките на страни Катар прави, за да избегне евентуален недостиг заради дипломатическата и търговска блокада, наложена конкретно от Саудитска Арабия и ОАЕ.

Трио „Тенорите“ с концерт в петък

Юни 7, 2017 Бургас
Шедьоври на световната оперна класика, руски романси и българска естрада ще поднесат трио „Тенорите“ на 9 юни в залата на бургаската опера. Триото Кирил Илиев, Александър Господинов и Илиян Недев ще си партнират с оркестъра на Държавна опера – Бургас под диригентството на маестро Иван Кожухаров.

ПФА "Странджа" и ФА "Тракия" с впечатляващ спектакъл през юли

Юни 7, 2017 Бургас
Концерт-спектакълът "Фолклорна импресия" събира два от професионалните фолклорни ансамбли в България - ПФА "Странджа" и ФА "Тракия" - Пловдив на сцената на Летния театър на 7 юли от 20.00 часа.

Продажбата на фирми с данъчни задължения ще е малко по-трудна

Юни 7, 2017 България
НАП ще може да търси дължими данъци и осигуровки и от бивши акционери и съдружници

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!