Зехтинът предпазва от рак на мозъка

Юни 6, 2017 Здраве
Олеиновата киселина е полезна мононенаситена мастна киселина. Зехтинът е един от главните източници на киселината, съдържанието ѝ в него е 55–80 %.

Над 130 ислямски лидери отказаха да извършат погребални ритуали за терористите от Лондон

Юни 6, 2017 Светът
Над 130 имами и ислямски духовни лидери отказват да извършат погребалните ритуали за тримата атентатори от Лондон. Духовници от четири различни школи обявиха, че няма да удостоят терористите с традиционна молитва, която се полага на всеки починал мюсюлманин.

Хотел в Дубай нае антистрес котки

Юни 6, 2017 Любопитни
Одобрявате ли идеята да се трудите в компанията на котки? Ако отговорът е “Да“, то подходящото работно място за вас е в хотелска верига в Абу Даби.Управата на луксозната верига хотели и курорти "Джана" е наела осем писани, съобщава БТА.

Парно и топла вода поскъпват с половин процент

Юни 6, 2017 България
От първи юли цената на топлинната енергия на практика ще се запази, тя ще се промени само в рамките на плюс минус - 0,5-0,7 процента. Това обяви Иван Иванов, председател на Комисията за енергийно и водно регулиране /КЕВР/.

Ясни са всички участници в July Morning 2017

Юни 6, 2017 Бургас
Ясни са вече всички участници в July Morning 2017. Плажната сцена ще взриви публиката с настроение и емоция, а любими имена от родната и чуждестранна рок музика ще поддържат нивото на адреналин сред верните почитатели на фестивала.

Уикиден в Археологическия музей

Юни 6, 2017 Бургас
Тази сряда – 7 юни, бургаският Археологически музей (ул. Богориди 21) кани всеки желаещ да създаде дигитално съдържание в Уикипедия на посещение с вход свободен.

Кои са най скъпите брандове?

Юни 6, 2017 Любопитни
Гугъл, Епъл, Майкрософт, Амазон и Фейсбук са петте най-скъпи бранда в света. Това сочи годишният съвместен доклад на британските компании Дабъл ю Пи Пи и Кантар Милуорд Браун, озаглавен Брандз глобал топ 100, съобщава БТА.

Лекари апелират: Настаняването в социални домове на пациенти, изоставени от роднини, да става по-бързо

Юни 6, 2017 Бургас
52-годишен мъж с ампутиран крак е поредният случай на пациент, изоставен от роднини на грижите на медиците в Клиниката по съдова хирургия на УМБАЛ Бургас. Въпреки че от лечебното заведение са издирили неговата сестра, тя писмено се е отказала да носи отговорност за болния.

Бургаският прокурор Георги Кузманов избран за новия състав на ВСС

Юни 6, 2017 Бургас
Бургаският прокурор Георги Кузманов влезе в прокурорската колегия на новия Висш съдебен съвет (ВСС).

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!