Мисис Бургас 2016 с уникална фотосесия за новата си колекция

Юни 20, 2017 Бургас
Дизайнерката Мая Великова, която е и Мисис Бургас 2016, презентира свои рокли от колекция Dream on, в един от най-красивите комплекси на българското Черноморие.

“Крайморие” празнува със спортен празник и концерт

Юни 20, 2017 Бургас
На 24 юни от 10.30 часа на централния плаж в квартал "Крайморие" ще се проведе весел спортен празник, в който е важно участието, а не победата. Програмата включва плажни борби, волейбол, дърпане на въже и много забавления за най - малките.

БСП прие офертата на Борисов, взима Бузлуджа

Юни 20, 2017 България
Решихме да приемем предложението на Бойко Борисов да се грижим за Дом паметник Бузлуджа по две причини, заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова. През 2011 г. правителството на Бойко Борисов предложи на БСП да й прехвърли безвъзмездно собствеността върху паметника.

Юбилейно издание на Тракийски фолклорен събор „Памет за Тракия” в събота

Юни 20, 2017 Бургас
Предстои юбилейното 20-то издание на Тракийския фолклорен събор „Памет за Тракия”. Той ще се проведе на 24 юни (събота) в лесопарк „Бургаски минерални бани” кв. Ветрен. Началото на събора е от 10:30 часа, а тази година неговата програма ще бъде по-разнообразна.

Физическите лица могат да правят електронна справка за изплатените им извънтрудови доходи

Юни 20, 2017 България
От днес функционира новата електронна услуга на НАП - „Справка за изплатени доходи (различни от трудови) на физически лица“. Тя е достъпна, както с ПИК, така и с електронен подпис.

45 млади лекари се обучават в УМБАЛ, половината ще останат в болницата

Юни 20, 2017 Здраве
45 млади лекари специализират в УМБАЛ Бургас. Това я прави най-голямото научно-практично звено за обучение на медицински специалисти в Югоизточна България. В повечето от отделенията на болницата, които са 32, има специализанти.

Боряна Димитрова избрана за член на новия ВСС

Юни 20, 2017 България
Красимир Шекерджиев, Атанаска Дишева, Олга Керелска, Боряна Димитрова и Севдалин Мавров са избраниците на съдиите в новия Висш съдебен съвет. Разбира се, заедно с Цветинка Пашкунова, която вече бе избрана по- рано.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!