« април 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

В събота е Черешова задушница

Юни 2, 2017 Бургас
Тази събота, 3 юни, Българската православната църква отбелязва Черешова задушница. На този ден християните посещават гробовете на близките си, почистват ги, прекадяват, преливат с вода и червено вино, запалват свещ и раздават житото, хляба и първите череши, които са дали името на тази панихида.

10 частни самолета кацнаха на Летище Бургас

Юни 2, 2017 Бургас
Летище Бургас посрещна 10 частни самолета от Германия, които членуват в Асоциация на собствениците и пилотите на въздухоплавателни средства (AOPA), като част от своя маршрут през пет източноевропейски държави.

Извънредни пиратски игри на Острова на 8 юни

Юни 2, 2017 Бургас
Пиратски игри очакват малчуганите  отново на 8 юни на остров Света Анастасия.Те се организират за втори път  от ОП "Туризъм" и Държавен куклен театър. Първите тематични партита тази година бяха на 31 май и 1 юни.

Графа вдигна на крака публиката в Античния театър по време на първия концерт от турнето си

Юни 2, 2017 България
Графа вдигна на крака многобройната публика в Античния театър в Пловдив, по време на първия концерт от националното си турне. Три хиляди фенове пяха заедно с изпълнителя песните “Инстинкт”, „Моменти”, „Чуваш ли ме”, „Ако има Рай”, „Drama Queen” и много други.

Стриктно ще се следи обектите по плажовете да са включени в канализацията

Юни 2, 2017 Бургас
Министърът на туризма Николина Ангелкова и министърът на околната среда и водите Нено Димов направиха проверка и на пречиствателната станция в с. Тънково. По думите на кмета на населеното място Христо Николов са предприети необходимите действия за почистване на реката на база издадени предписания от областния управител на Бургас.

„ЛУКОЙЛ“ представя Екологичната си програма в Бургас

Юни 2, 2017 Бургас
„ЛУКОЙЛ“ избра Експозиционен център Флора в град Бургас за представяне на своята Екологична програма. Срещата на 8 юни 2017 година ще събере представители на ръководството на Нефтена Компания „ЛУКОЙЛ“, местната администрация, държавните органи по околна среда и водите, природозащитни организации, бургаската академична и културна общественост, журналисти.

Ваньо Вълчев: Ако литературата е с истински естетически достойнства и честна, има невероятна власт над четящия човек

Юни 2, 2017 Интервю
Да преминаваме през живота с усмивка, най-вече през сенчестите му места – това е рецептата на Ваньо Вълчев, който напоследък ни представя това свое верую в проза – неотдавна излезе романът му НОФОФ и веднага след това – и неговото продължение „Бягство към Византия“. Преди броени дни сатирикът представи пред бургаските си почитатели най-новата си книга – сборника с разкази „Умираме различно“.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!