Изслушват утре Мария Габриел

Юни 19, 2017 България
Във вторник, 20 юни, от 16.00 до 19.00 ч. българско време ще се състои публично изслушване на българския кандидат за комисар Мария Габриел.

Истината за кокосовото масло

Юни 19, 2017 Здраве
През последните дни интернет пространството бе залято с информация около вредата от кокосовото масло, как то е по-опасно от маслото, маргарина и свинската мас. Тези твърдения произлизат от публикация в журнала на American Heart Foundation.

Скъсан кабел остави без ток центъра

Юни 19, 2017 Бургас
„Електроразпределение Юг“ информира, че днес, в 14:12 ч.  е регистрирана авария по подземна кабелна линия 20 kV (киловолта) в гр. Бургас. В резултат без захранване са част от живущите в централна градска част.

Фосил от България доказва динозаврите са обитавали Балканите

Юни 19, 2017 България
Частица от динозавър, открита в България, е единственото свидетелство, което доказва, че такива животни са обитавали Балканския полуостров. Тя е намерена през 80-те години на миналия век, в района на Чирпан, разказа Евгени Коев, председател на Пещерен клуб „Дервент“ във Велико Търново.

Истински “Пикасо” показват в казиното

Юни 19, 2017 Бургас
"Пикасо" е една от най-красивите рифови риби. Наречена е така заради странната форма и богатите цветове по тялото й, напомнящи творчеството на известния художник. Тази екзотична риба и много други интересни екземпляри можете да видите в изложбата "Подводен свят".

Пускат на пазара биоразградими тениски

Юни 19, 2017 Любопитни
Търговската верига за облекло Си енд Ей неотдавна пусна първата си модна линия биоразградими тениски, доставяйки 400 000 от новите дамски блузки в цяла Европа. Компанията иска да докаже, че е възможно да има екологично съобразена мода за световния пазар, съобщава ДПА, цитиран от БТА.

Великобритания излиза от ЕС в края на март 2019-а

Юни 19, 2017 Светът
Великобритания иска да постигне с Европейския съюз споразумение, каквото няма друго в историята, заявява днес министърът за Брекзит Дейвид Дейвис. Днес започват преговорите за излизане на Обединеното кралство от ЕС.

БТР и Тим Оуенс представят в Бургас новата си песен

Юни 19, 2017 Бургас
Мощен рок ще разтърси Летния театър в Бургас на 30 юли от 20ч. Бившият вокалист на "Джудас Прийст" Тим Рипър Оуенс / Tim Ripper Owens и група БТР пристигат в града, за  да представят новата си песен "Моята сила". Рок музикантите обещават вълнуващо двучасово шоу.

Не пипайте БДС и киселото мляко

Юни 19, 2017 България
Очаквано или не, общественото обсъждане за това дали материалът на опаковките за киселото мляко да бъде променен се превърна в голяма говорилня, на която експертните мнения се чуваха с тих гласец, а "патриотични" крясъци от типа "Не ми пипайте киселото мляко" бяха шумни, но несъдържателни.

Делян Пеевски е най- богатия депутат

Юни 19, 2017 България
Депутатът от ДПС Делян Пеевски е декларирал влогове, акции и фирмени дялове за почти 78 млн. лв., става ясно от встъпителната му декларация като депутат. Данните са поместени във встъпителната му декларация като депутат, която Сметната палата публикува.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!